Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zakochana 16 latka

Co robić?

Polecane posty

Gość Zakochana 16 latka

Cześć, mam 16 lat i mam problem. Od trzech lat jestem zakochana w chłopaku. Jesteśmy przyjaciółmi i mówimy sobie praktycznie wszystko. Rok temu powiedziałam mu ze coś do niego czuje, ale chyba go tym trochę zawstydzilam, bo powiedział ze jest idiotą ze sam tego nie zauważył ale że teraz jest to niemozliwe żebyśmy byli razem(wtedy kręcił z jakąś inną). Było mi bardzo przykro ale i tak to nic nie dało bo nadal jest to samo, nadal go kocham i z dnia na dzień jest to coraz silniejsze. Gadamy prawie cały czas ale czasami jest też tak ze gada tylko ze swoimi kolegami i ma mnie gdzies, co prawda patrzy się na mnie na lekcjach, a jak ja na niego spojrze, odwraca wzrok. Nie wiem czy robi to specjalnie, ze gada z innymi, żebym była zazdrosna czy po prostu ja sobie tak wmawiam. Często mówi mi w zartach ze mnie kocha i mi wysyła buziaczki ale potem ze mną nie rozmawia. Ja juz nie wiem co mam robić, jeszcze nigdy nie byłam tak zakochana, codziennie o nim myślę i płacze. Nie daje już sobie rady. Co mam robić, jak ja mam się odkochać? Pomozcie tylko proszę nie hejtujcie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować