Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was warto chodzic do klubow zeby kogos poznac

Polecane posty

Gość gość

? Dawno nie bylam, wlaaciwie.to nigdy nie lubilam zbyt czestych wyjsc do klubow muzycznych. Bylam kilka razy potanczyc i tyle. Ale ludzie chyba tetaz sie tak poznaja? Jestem samotna, ale w takim wiwku ze chyba za syara na klub nawet. No niewazne, opiszcie swoje doswiadczenia.

Gość Carycka
Ja chodze czasem, ale do tych z renoma, gdzie wstep platny. Dosc latwo jest poznac ludzi w klubie.

Gość gość
Warto,lepsze to niz siedzenie wiecznie w domu.

Gość gość
Nie warto, w klubach nie ma wartosciowych osob tylko ochlejmordy i imprezowicze

Gość gość
latwo kogos poznac, masa wartosciowych facetow, mozna sie z kims nawet pokochac

Gość gość
90% ludzi w klubach szuka tylko przygody, chce sie pobawic. Owszem czasami zdarzają się jakieś większe wydarzenia typu urodziny i wtedy idą do klubu też ludzie, którzy raczej nie imprezują wiec mozna kogos poznac ale rzadko kiedy udaje sie z tego cos wiecej. Wiekszosc facetow nie szanuje kobiet poznanych w klubach. lepiej idz do jakiejs fajnej restauracji ect

Gość gość
nie warto, bo faceci traktuja cie jak przygodna...do zabawy i tyle szkoda czasu na takie frajerstwo

Gość gość
Ja jak idę to zawsze kogoś poznam :D Mam 22 lata a zwykle poznaje kobiety 24-35 lat :D Jak to mówią się gra się ma ;) co Ci szkodzi iść?

Gość Niederschlesier
Zależy od Twojej osobowości. Po mojemu do klubów hołota raczej chodzi, ale plus jest taki, że klub sam w sobie niweluje dystans między ludźmi. Ja bym nie mógł, ze względu na muzykę, którą tam puszczają. Aha, kiedyś słyszałem o gościu, który zarabia 3500/miesiąc i rodzicę go utrzymują, bo zostaje mu 500 zet na życie. 3k przep*****la w klubach

Gość Niederschlesier
"Syn Donalda" (Mac Donald) to jednak jest restauracja

11:28 - bo Ty tak twierdzisz czy coś się zmieniło ostatnio? Teraz do stolika podchodzi kelner i podaje kartę, zamawiasz posiłek, za który płacisz po jedzeniu i przy stoliku? A jaką mają kartę win?:)

Gość gość
Normalnie do klubu chodzą ludzie jak wszędzie i można spokojnie kogoś poznać jak się chce i wykaże trochę inicjatywy. Jakieś brednie, że do klubów to chodzą tacy albo tacy to są brednie ludzi, którzy z domów nie wychodzą.

Gość gość
19.27 masa wartościowych facetów tam chodzi? Haha dobre :D. W ogóle na świecie mało jest wartościowych facetów, a już tym bardziej w klubach z tego co widzę. Niejednego tam poznałam, potanczylismy razem, pogadalismy i na tym się skonczylo-za tydzień czy dwa już nie pamiętał mnie... Zarywał do innych. Co tydzień do innej. Także chyba życia nie znasz, a raczej współczesnych facetów...

Gość gość
Normalnie szukają dziewczyny metodą prób i błędów, mają się wiązać z pierwszą, z którą zagadają? Bez jaj.

Gość gość
gość dziś x no jaki to wartosciowy facet wg ciebie? ja widze samych wartosciowych w klubach

Gość gość
no jaki to wartosciowy facet wg ciebie? ja widze samych wartosciowych w klubach x Wartosciowy? Potrafi mnie podniecic, dobrze zrobic minete, ma duze doswiadczenie z kobietami i nie obnosi sie z tym, ma jakies studia, jest umyty, ma prace z min. 6 000 netto, ma samochod i mieszkanie.