Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy starsi ludzie są toksyczni?

Polecane posty

Gość gość

Czy naprawde wszystkie starsze osoby są toksyczne,szczegolnie kobiety. Czytając tutaj to prawie wszystkie teściowe to na pewno,szczególnie te starsze. Ale też patrzac na moja rodzine,sąsiadow,znajomych i słuchając koleżanek prawie każdy ma w swoim otoczeniu mase starszych toksycznych osob. Kolezanka lituje sie nad starszą sąsiadką a ta ma takie fochy i odzywki że szok,a ta jej zakupki nosi,obiadki, a ta stara baba nieraz jej ublizy albo musi byc na jej,jak wymysli ze ma isc z nia na zakupy to ta kolezanka musi rzucic wszystko leciec bo jak nie w tej sekundzie to foch i babsko z tydzien nie gada,a ta przeżywa.

Gość gość
taka polska mentalnosc starych, bo nie potrafia sobie szczesliwie zycia zorganizowac tylko szukaja zapelnienia tej dziury czyli nudy i samotnosci.

Gość gość
Ooooj,dokładnie. Zastanawiam sie czy te dwa poprzednie pokolenia byly jakos zle wychowywane. I zgadzam sie wiekszosc kobiet jest toksycznych. Gdzie te fajne babcie,tesciowe z filmow.

Gość gość
u mnie w pracy jest kilka fajnych babek (40-50lat) ale szefowa zrzędzi cały czas, nie da się za bardzo z nią wytrzymać

Gość gość
40 latka to starszy człowiek ? :D Padłam :D Myślałam, że mowa o ludziach 60+ :O

Gość gość
nie no starsza ode mnie :D sory ze kogoś zraniłam. szefowa ma 56 lat, do tego stopnia wkurza, że myślę o ewakuacji. Życie jest za krótkie, żeby je marnować na towarzystwo toksycznych ludzi

Gość gość
Ja znam takie cwaniary ze ma pokaz sa super,wyluzowane takie niby nowoczesne dla znajomych ,a dla rodziny ,szczegolnie corek,synowych wcielone toksyczne diabły. Toksyczni ludzie maja to do siebie ze dobrze sie maskuja i obcy ludzie nieraz nie maja pojecia ze taka osoba jest dla najblizszych toksyczna i gnębi ją.