Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie kobiety sa najbrzydsze w calej Europie

Polecane posty

Gość gość
To idź zobacz czy cię jaką kolwiek helga zechce , większość Polaków w Niemczech to samotni kawalerowie, już nawet ruscy czy bosniacy kogoś mają a Polacy 40 lat i sam

Gość gość
Tak i wszyscy wiemy jakie "obyte" są nasze polskie studentki po wyższych szkołach dwupiętrowych. Po prostu intelektualistki bo mają 5 goownookierunków :-D

Gość gość
Hendehoh

Gość gość
Ojej jaka piana na mordzie w tym wątku bo ktoś śmiał podważyć piękno polskich księżniczek :-D

Gość gość
Niemcy mają fajne mundury wojskowe

Gość gość
To idź zobacz czy cię jaką kolwiek helga zechce , większość Polaków w Niemczech to samotni kawalerowie, już nawet ruscy czy bosniacy kogoś mają a Polacy 40 lat i sam seks z własną ręką jest lepszy niż z obleśną odpychającą Niemką .,,

Gość gość
Pianę na mordzie niestety masz tylko ty i udowadniasz na jakim niskim poziomie jesteś , współczuję pustego życia jeśli twoim jedynym życiem jest damskie forum

Gość gość
chlopie...ale co ci po tym, ze gdzieś w europie żyje jedna , druga , czy piata ślicznotka, no żyje , ale i tak na ciebie nieudaczniku nie czeka, tak samo jak i nie czeka na poznanie ciebie żadna nawet przeciętna Polka, że o ładniejszych nie wspomnę. Naprawdę łudzisz się ,że jakakolwiek niebrzydka dziewczyna, która ma jakikolwiek wybór zwróci uwagę na takiego niedoroba jak ty? Bez kasy, bez zawodu, bez urody, bez zębów, bez włosów, bez fajnych ciuchów, bez obycia, bez fajnej gadki...Myślisz, że z litości ciebie któraś przeleci, czy dla sportu żeby odhaczyć sobie, że próbowała też z nikim. I tak jeśli jakaś ciebie zechce to tylko równie nieatrakcyjna i zdesperowana nieudacznica jak ty, więc ty dziękuj bogu, ze mieszkasz w kraju, gdzie są też brzydkie kobiety , bo dzięki temu masz cień szansy , że kiedyś znajdziesz sobie partnerkę...

Gość gość
Dobrze, dobrze, wytrzyj pianę i wierz dalej w dogmaty o tym jaka jesteś piekna i doskonała bo jesteś polką. Łechtanie małego ega nic nie kosztuje :-D

Gość gość
Ja się zgadzam z powyższą wypowiedzią , mówisz że w innych krajach to takie laski żyją ola boga , to wystartuj do nich zobaczymy jak cię zabija śmiechem , ty sobie możesz o nich marzyć one o tobie nie marzą

Gość gość
Skoro te bóstwa z innych krajów na ciebie czekają to co jeszcze robisz na forum dla obrzydliwych Polek ? Podjedz swoim nowym mercedesem do jakiejś brazylijki albo innej latynoski i nie patrz na paskudne polki

Gość gość
Przede wszystkim ze statystyczną Niemką możesz porozmawiać o literaturze, filmie, sztuce. gdybyś ty jeszcze rzeczywiście umiał porozmawiać na te tematy i to jeszcze po niemiecku to nawet by było fajnie, ale jak znam zycie to guzik tam znasz sie na tym

Gość gość
hehehe widzicie polaczki, nikt nie twierdzi, że polki bo jakieś szczególnie brzydkie - przynajmniej ja. Namiast wyjątkowo śmieszne jest to wasze narodowe stękanie nad samymi sobą jakie to jesteście doskonale na tle np Niemek - nie nie jesteście :-D więc wytrzyjcie pianę z pyska i zaakceptujcie, że nie jesteście boginiami :-D

Gość gość
Typowy desperat który nie ma szans u żadnej

Gość gość
Dobrze, dobrze, wytrzyj pianę i wierz dalej w dogmaty o tym jaka jesteś piekna i doskonała bo jesteś polką. Łechtanie małego ega nic nie kosztuje smiech.gif Łechtanie ego, a nie ega, odmiana przez przypadki się kłania. Zdaje się , że najbardziej podniecają ciebie rozmowy o literaturze itp kulturalne rozrywki- to skąd te braki w znajomości podstaw ojczystego języka (na poziomie szkoły podstawowej zresztą)?

Gość gość
Hehehe i jeszcze ta wasza desperacka potrzeba odgryzienia mi się i pojechania :-D :-D :-D Esencja zawistnych polek :-D 🖐️

Gość gość
Zawiść niestety widać tylko u ciebie , jesteś malutkim czlowieczkiem, ktoś kto ma rozum się tak nie zachowuje

Gość gość
Dobrze, już dobrze. Jesteś najpiękniejsza i najinteligentniejsza. Cały świat posiada najbrzydsze, owłosione kobiety niczym yeti. Tylko wy polki jesteście doskonale, pachnące i macie na głowie wianek. Już lepiej polko? :-D

Gość gość
Ja tam jestem brzydka, zawsze byłam, wiem, ze jakbym się zrobiła, wymalowała , wystroiła to byłoby dużo lepiej, ale nie chce mi się tego robić. Więc nie mam aspiracji na bycie "piekną Polka", ale z doświadczenia zyciowego wiem, ze jak ktoś ma udane zycie, jakies pasje, fajnych znajomych, miły charakter to i ma jakąś partnerke lub partnera i jakoś tam sobie to zycie w związku układa. I nie ma czasu, potrzeby, ani ochoty na ocenianie urody całej nacji, na próby obrażenia kobiet, itp bzdury. On ma już kogoś kto mu sie jednak jakoś podoba to co go obchodza inni. Więć siłą rzeczy autor to dureń i frustrat, który koniecznie chce zabić swoja samotność i nieudacznictwo i odrzucenie nawet przez przeciętne baby wywołując taką bzdurną awanturę na forum. Słabe to i tyle...Gdyby był coś wart to znalazłby sobie fajna d...tu czy za granicą i w tej chwili macał ja po tyłku, albo spędzał z nią miło czas zamiast tu sie obnosić ze swoim przegrywem

Gość gość
16:51 widzę , że twój stan się niestety drastycznie pogarsza

Gość gość
Polki nie są piękne. Są przeciętne tylko DOBRZE ZROBIONE. zobaczysz taką miss rano bez tapety i szału nie ma. Ale Rosjanki są gorsze, bo nie dość że wytapetowane na maxa to jeszcze więcej silikonu w sobie niż w mojej łazience.

Gość gość
Ja nigdy o sobie nie mówiłam , że jestem ładna , bo jestem taka sobie i co niby ? Ale faceta mam a takie waligruchy tylko jojcza zamiast kupić kwiatka czekoladę i iść na randkę

Gość gość
dziś Ogólnie wszystkie słowianki są brzydkie :-) Ale u Rosjanek jest większy miks narodowościowy, więc można u nich spotkać zarówno kobiety w typie nordyckim, jak i południowym oraz mieszańce z Azjatkami. Ruskie się dobrze jebią... ale są strasznie agresywne :-D

Gość gość
jak ktos wyzej napisal,Polki sa nijakie,duze nosy ,figura taz nijaka (szerokie bary jak chlop itd)......babochlopy,nie oszukujmy sie

Gość gość
Na Rosjanke to cię przede wszystkim nie stać , bo tam jest taka kultura ze się dobiera męża pod majątek i jego ch//oj"nosc, jeśli facet nie płaci za jedzenie albo nie kupi czasem torebki albo perfumy to taka Rosjanka nawet ma ciebie nie spojrzy

Gość gość
17 :02 no ulzyj sobie , trzeba sobie obrzydzic to czego mieć nie można :D

Gość gość
jak ktos wyzej napisal,Polki sa nijakie,duze nosy ,figura taz nijaka (szerokie bary jak chlop itd)......babochlopy,nie oszukujmy sie xxxx nos zawse możesz swojej d...zoperować, 12-14 tyś i ma nosek jak marzenie, a jesli przeciętna kobieta ma od ciebie szersze bary to...współczuję, jakiś straszny p**dryk z ciebie. Nie słyszałeś o siłowni , albo w ogóle o sporcie, przecież musisz mieć figurę tyczki do odstraszania wróbli z czereśni:)

Gość gość
Polki to babochłopy:) Pewnie nie tylko w ramionach od ciebie szersze, ale i od ciebie wyższe, a i pewnie jaja mają większe niz ty. Powiedz nam- matka już wypuszcza ciebie samego z domu, czy jeszcze odprowadza ciebie za rączkę?

Gość gość
Ten gość to albo troll albo skończony idiota

Gość gość
Albo ktoś, kto żył w polsce :O