Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Dzisiejszy zachód słońca :)

Polecane posty

Gość Dash Rysiu
chyba mam nowe hobby ;D

Gość gość
Witaj Rychu, dawaj, może i ja też coś dam.

naforum.zapodaj.net/028698ff6792.jpg.html naforum.zapodaj.net/cfb74eb54382.jpg.html naforum.zapodaj.net/af451e373ff3.jpg.html naforum.zapodaj.net/3e207128afb4.jpg.html naforum.zapodaj.net/e6b2b7d521d2.jpg.html

Gość gość
No subańcu żebyś wiedział, że przez szybę. Ale ten Twój aparat dobry, niech zgadnę Lenovo K6 Note? :)

Gość gość
Fajne :) Rychu, a widzisz w tych Twoich zdjeciach 028..... i 3e2.... , też się słońce nakłada na drzewa. (no cóż jabyś znał mój pseudonim, to byś się dopiero zaczął cykać :P)

Gość gość
Em.... z tym pseudonimem to akurat nie chodziło o "Szeryfa", choć w necie mnie tak nazywają. Mam jeszcze inny, z życia poza netem, ale zdradzić nie mogę... tajemnica zawodowa :D

Hmm ja w sumie teraz sie wydam troszke ale w tajemnicy powiem ze mam inaczej na imie niz na kafe. Ale w necie uzywam innych imion, bo mogę :D

Gość gość
No ta wiadomość odmieniła moje zycie ;) Z tym, że ja nawet nigdy nie wnikałam jak masz na imię, a te w nicku (Rysiu) to nigdy nie zakładałam że to Twoje. Daj mi coś, co mnie przewali :D

Gość gość
Ej a jaki masz ten tel, czarny, srebrny czy złoty? Oby nie złoty, nie zawiedź mnie ;p

hmm garstka info, ale pewnie nie powalili: Ulubiony nr 5 szkole miałem w dzienniku: 1 (chyba dlatego chce nadal byc nr1 :P) lubie niesbieski kolor

Gość gość
Może i nie powaliła, ale przyda się do notatniczka ;) Niebieski też lubię, a nr 1 to raczej zawsze będziesz (oczywiście nie tu :P) bo nie grozi Ci zmiana nazwiska przy zawarciu małżeństwa.

Gość gość
Przez szybę? Co to za krecha po prawej stronie po powiększeniu foty wyżej ,po samej prawej

Gość gość
Dash Rysiu dziś Przedewszystkim nie grozi mi zawarcie małżeństwa cool.gif - A skąd taki wniosek do przodu?

Gość gość
Dash Rysiu dziś Bo w zyciu nie mozna miec wszystkiego oczko.gif - A ja czuje inaczej, będziesz mieć i żone i dzieci. Za 10 lat się odezwij i sprawdzimy, kto ma rację :)

Gość gość
Dash Rysiu dziś Hahah a wiesz ze kiedyś podobnie pisałem tak komus tylko ze "za 5 lat zobaczymy jak bedzie smiech.gif " - Tak, oczywiście że wiem :-O .... w końcu jestem szeryfem :D