Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jestem jakas przekleta nic mi w zyciu sie nie udaje

Polecane posty

Gość gość

dziecinstwo mialam z toksycznymi rodzicami alkoholikami doroslosc mialam z nowotworem dzieci miec nie moge- to najbardziej mnie dobiło, problemy kobiece, pozniej operacje maz mnie zostawil dla zdrowej kobiety jakis czas temu na dodatek przez ciagle l4 stracilam prace mam 37 lat i najgorsze mysli;/ strasznie sie mecze nigdy nie mialam dobrego okresu czasu, zawsze cos zlego sie dzialo

Gość gość
Bardzo Ci wspolczuje.

Gość gość
Przykro mi :( Mam nadzieję, że trafisz na kogoś kto jest Ciebie wart, bo Twój eks nie był. Oby los Ci się odwrócił. Powodzenia

Gość gość
Kochana głowa do góry , wszystko się ułoży. Nie trać wiary i nadziei. Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Bardzo małe szanse, aktualnie jestem tak schorowana, że lekarz sugeruje staranie sie o rente, watpię, zeby jakis mezczyzna chciał taką kobietę, bardzo mnie choroba wyniszczyła jesli chodzi o wyglad, ostatnimi laty zamknelam sie w domu, czasami mam takie mysli, że aż sie boje sama siebie, ale widze, że innym ludziom dobrze się wiedzie, zastanawiam sie czemu tak mam

Gość gość
A masz w swoim zyciu Boga? Módl się i kochaj. Módl się o swoje szczęscie.

Gość gość
A z kim mieszkasz, z rodzicami? Współczuje, ale mam b podobnie. w sumie to doszłam do wniosku, ze rózne cięzkie choroby i dysfukcje, powoduja ze w zyciu niektóre osoby moga miec kompletnie przerąbane. Choroba to najgorsze co moze byc..

Gość gość
Autorko mam podobnie .Ciezko chore dziecko brak pracy bo jak zostawie dzieckO i ciagla walka o nastepny dzien

Gość gość
To staraj się o tę rentę i tak żyj. Lepsze to niż nic. Wiele kobiet nie rodzi dzieci z własnego wyboru, bo nie chcą, bo to same obowiązki. A Ty możesz spędzać wolny czas w taki sposób, w jaki możliwości pozwalają. Rozumiem, że marzyłaś o dziecku, ale nie jesteś jedyna w takiej sytuacji. Może jeszcze poznasz nawet przez internet kogoś podobnego do siebie i ułożysz sobie z nim spokojne życie. Głowa do góry. Może jeszcze się ułoży :)

Gość gość
dziś - a na co choruje twoje dziecko? Ja pisałam o 20: 29, i tez mam chorego syna, ma juz 15 lat, a jest na etapie 2 letniego dziecka. Nie pracuję wiecznie, z ex- mezem idiotą się rozstałam. utrzymuje się ze swiadczenia pielęgnacyjnego... i jeszcze do tego nie mam prawie zadnej rodziny, ani znajomych, poza matka z którą mieszkam, ma Parkinsona.. Od lat mnie nie odwiedziła ani jedna osoba.

Gość gość
wrocilam po stracie pracy do matki ojciec juz nie zyje, przepił się, matka popija, ma emeryture juz

Gość gość
Ja z 20.32 syn ma zanik miesni

Gość gość
a o te rente to sie autorko dowiaduj, bo przepisy sa nieraz złosliwe, i nie wiem czy po jakims czasie niepracowania prawo do renty nie wygasa. niby tych na rentach chętniej tez zatrudniają, i na pewno jest znacznie taniej prowadzic własna działanosc

Gość Carycka
Kobitki kochane, az mi sie smutno robi jak czytam wasze wpisy. Przesylam duzo serdecznosci I wierze że jeszcze bedziecie szczesliwe

Gość gość
Chcialabym zyc jak kazda normalna kobieta pracowac, miec dzieci, cieszyc sie zyciem, nie myslec ciagle o szpitalach, chorobach, lekach, bólu

Gość gość
ale nowotwór to juz czas przeszły u ciebie? To pewnie bedzie lepiej.. a dziecmi to niekoniecznie sie człowiek cieszy, mozna miec np. cięzko chore, albo b trudne,l załowac ze w ogóle sie ma dziecko. człowiek z reguły idealizuje te rzeczy, których nie ma, na zasadzie - trawa u sasiada sie wydaje b zielona.

Gość gość
idź na terapię dla dda będzie ciężko ale kilka lat i staniesz na nogi tak że będziesz mogła odwrócić los o 360 stopni, teraz te wszystkie nie zaleczone rany nieświadomie blokują cię przed zmianami

Gość gość
wspolczuje .....choć sama choruje i tez w zyciu miałam raczej pod górke.

Gość gość
coraz czesciej żaluje, że mnie rak nie zabral z tego swiata nie jestem tu szczesliwa nigdy nie bylam

Gość gość
autorko mam podobnie nie moge miec dzieci boje sie ze maz odejdzie