Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zainteresowani gdy mnie widzą a potem sie nie odzywają

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat jestem atrakcyjna dziewczyną zewnętrznie(napisałam to bo moze to ma jakies znaczenie w tej sytuacji) ale niestety strasznie szybko potrafię się zauroczyc. Problem tkwi w tym, ze jestem na randce z facetem. Jest w porządku, obiecuje on, ze potem napisze , sam z siebie proponuje ,ze pojdzie ze mna na mecz itp. Ja juz się nastawiam. Potem rozstajemy się niby wszystko okey i czar pryska. Nie odzywają sie. Jest mi przykro. Jak mam rozumiec to zachowanie? Miałam juz dwie takie sytuacjie i watpie zeby chodzilo tutaj o nieśmiałośc

Gość gość
Trafiasz na buraków ;) Sam mam 22 lata i mogę Ci powiedzieć kilka rzeczy: Jeśli ktoś chce to znajdzie czas i robi to co mówi, Należy szanować czyjś czas, chęci i samą osobę- w tym przypadku dobrze, że na początku pokazali kim są. Ja bym sie na twoim miejscu nawet nie przejął, że ich nie ma. Nie byli Ciebie warci :-) Musisz mieć oczy szeroko otwarte. Nie kieruj tylko się wyglądem, obserwuj swój cel ;) Patrz na jego zachowanie. Poczytaj trochę o mowie ciała ;) po niej stwierdzić można wiele rzeczy ;) Szczerze to chciałbym się przekonać co jest z Tobą rzekomo nie tak :P

Gość gość
ATRAKCYJNA BUHAHAH PRZECIEZ TY MASZ RYJ KONSKI

Gość gość
pomodle sie o to zebys zostala sama do konca swoich dni ze szczurami

Gość gość
zart roku atrakcyjna hahaha juz widze twoj paskudny ryj

Gość gość
Jesteś atrakcyjna, ale widocznie nieciekawa, albo gadasz głupoty, albo zachowujesz się w nieodpowiedni sposób. Dlatego wzbudzasz duże zainteresowanie wyglądem, a potem faceci uciekają. Może na pierwszej randce opowiadasz o byłym, albo o tym ile chcesz mieć dzieci... Nie mam pojęcia.