Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szukam samiczki tak

Bdsm room z elkom kotek

Polecane posty

4 minuty temu, Malowany napisał:

Nawet jak ci przedstawiam argumenty, to do Ciebie to nie trafia, bo ty wiesz wszystko najlepiej 😂

To gdzie ten argument tłumaczący brak w Tobie prostego odruchu ludzkiego żeby zapytać się  koleżance jak się czuje że tydzień jej nie widać czy żyje, w ramach odwzajemnienia tego samego co od niej otrzymałeś?

1 minutę temu, Mgła napisał:

Oprócz tematów które poleciały jedynego dnia od góry do dołu, a minutę później Ty stworzyłeś temat który o dziwo nie poleciał i na który weszła cała kafeteria ponieważ ich tematy znikły i nie mieli wyjścia 🤣

Jprdl jak ty jesteś przyjeb...

Przed chwilą, Mgła napisał:

To gdzie ten argument tłumaczący brak w Tobie prostego odruchu ludzkiego żeby zapytać się  koleżance jak się czuje że tydzień jej nie widać czy żyje, w ramach odwzajemnienia tego samego co od niej otrzymałeś?

Nie jesteś moją koleżanką. Zacznijmy od tego, więc mnie nie interesuje co u ciebie.

Przed chwilą, Malowany napisał:

Jprdl jak ty jesteś przyjeb...

A taki ponoć jesteś porządny który kobiet nie obraża.. to kolejna poza? Co tak nerwy puściły? Czyżbym miała rację?😆

9 minut temu, Żaba Monìka napisał:

To nawet nie było zdjęcie cycków tylko brzucha, ale Iskra ubzduralo sobie, że to w cyckach Lex się zakochał i dostała szału. 

Nie no bez przesady. Laska wstawiła zdjecie w staniku żeby pokazac brzuch. No Ok. Ale to wciąż było zdj w samym staniku wrzucone na publika szambiarskiej kafeterii. Brzuch mozna pokazac w crop topie nie naginajmy podstawowych faktow 😉 ja akurat byłam zaskoczona taka wrzutka szynszyli 

Edytowano przez przelot

5 minut temu, TREVVO napisał:

LEKS CZYLI TEŻ ŻONKOŚ Z 3 GOOWNIAKÓW? AHHH TA CUDOWNA, KATOLSKA MORALNOŚĆ KALEGO

Moralność wjeżdża głównie gdy trzeba pouczać innych.

Serio mam ochotę spotkać się z Tobą i przekonać się ile jest trollingu dla beki, a ile normalnego kolesia, bo priv jest totalnie inny niż public w Twoim wykonaniu do mnie, chociaż pisaliśmy bardzo krótko.

No normalny na codzień. A w sypialni lekko zboczony, ale to chyba każdy typ ma.

8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

zaprzęgnij nadręcznego żeby mył co trzeba i okolice płynem do higieny intymnej to nie będziesz mieć infekcji

albo na lewizne nie chodzil 😄

to nieledanie sugerowac ze maz pieprza sie nie myje to bardziej by pasowalo zebym ja takie chamskie rzeczy pisal 😄

1 minutę temu, przelot napisał:

Nie no bez przesady. Laska wstawiła zdjecie w staniku żeby pokazac brzuch. No Ok. Ale to wciąż było zdj w staniku. Brzuch mozna pokazac w crop topie nie naginajmy podstawowych faktow 😉 ja akurat byłam zaskoczona taka wrzutka szynszyli 

taa Ty byłaś zaskoczona, no ciekawe gdzie się skala zaskoczenia kończy...

6 minut temu, Mgła napisał:

Zabawne że masz problem z tzw praniem brudów publicznie, ale z dawaniem nudli to problemu nie masz. Żadnego wstydu jako partnerka i matka, zero pomyślunku że dorastający syn może być kiedyś za to hejtowany w szkole i coś złego zrobić, ponieważ latają tutaj Twoje dane i Twoja twarz i nie jesteś już osobą anonimową. I tak samo nie masz  wstydu wywalać co się do Ciebie pisze prywatnie trzeciej osobie na privie. 

O kùrwa ale cię odkleiło, trzeba wołać egzorcystę, Niech wypędzić tego demona z ciebie. 😄

A taki ponoć jesteś porządny który kobiet nie obraża.. to kolejna poza? Co tak nerwy puściły? Czyżbym miała rację?😆

Jak lex obrażal, to usprawiedliwiałas go, więc chyba rozumiesz ☺️ skończyłem z tobą. Masz to co chciałaś 😉

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

O kùrwa ale cię odkleiło, trzeba wołać egzorcystę, Niech wypędzić tego demona z ciebie. 😄

😂

8 minut temu, Mgła napisał:

Żadnego wstydu

ty masz wstyd 😄 ?

1 minutę temu, przelot napisał:

Nie no bez przesady. Laska wstawiła zdjecie w staniku żeby pokazac brzuch. No Ok. Ale to wciąż było zdj w staniku. Brzuch mozna pokazac w crop topie nie naginajmy podstawowych faktow 😉 ja akurat byłam zaskoczona taka wrzutka szynszyli 

No była góra ciała, nieważne, w każdym razie to nie był powód, że Lex był miły dla Szynszyli, za to byl to powod, że Iskra się odpaliła z zazdrości.

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Salcesonem!

3 minuty temu, Malowany napisał:

Nie jesteś moją koleżanką. Zacznijmy od tego, więc mnie nie interesuje co u ciebie.

Teraz to piszesz? Dlaczego nie napisałeś mi to dwa tygodnie temu? To bym nie czuła się olana tylko wszystko by było jasne. Czyżbyś teraz dopiero to pisał bo masz ból doopy że mam swoje zdanie zamiast być potulna jak Ela?

3 minuty temu, Szukam samiczki tak napisał:

No normalny na codzień. A w sypialni lekko zboczony, ale to chyba każdy typ ma.

Spotkajcie się na złość Malowanemu i Elci, chyba warto się poświęcić z tego powodu i pokonać wstyd?

Edytowano przez Żaba Monìka

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

No była góra ciała, nieważne, w każdym razie to nie był powód, że Lex był miły dla Szynszyli, za to byl to powod, że Iskra się odpaliła z zazdrości.

Okazało sie, ze Szynszyla jezdzila do Lexa na cimcirimci będąc z Makaronem.

• Haha 2

10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

zaprzęgnij nadręcznego żeby mył co trzeba i okolice płynem do higieny intymnej to nie będziesz mieć infekcji

MultiUri obczaj - to nie ma żadnej soi

Znam różne preparaty, wcześniejszy był bez soi. Nadręczny jest czyścioszek, to nie jego wina. Moje lactobacillusy to księżniczki na ziarnku grochu 😄

Przed chwilą, Mgła napisał:

Teraz to piszesz? Dlaczego nie napisałeś mi to dwa tygodnie temu? To bym nie czuła się olana tylko wszystko by było jasne. Czyżbyś teraz dopiero to pisał bo masz ból doopy że mam swoje zdanie zamiast być potulna jak Ela?

Ela nie jest potulna tylko zmeczona i łasa na kiełbe

• Haha 1

No nie można było się od Ciebie niczego innego spodziewać jak tylko ucieczkę w głupie żarciki, bo tylko na tyle Cię stać, na żaden logiczny argument. Jeśli już masz taki mental że dajesz w necie nudle byle komu i Ci nie wstyd, to chociaż byś pomyślała o dziecku że może mieć kiedyś z tego powodu problem i to nie jest żadne odklejenie tylko myślenie jakie powinno przyświecać dobrej matce. 

A ja pamiętam, że Ci pisał już jakiś czas temu żebyś się odczepiła, a Ty go blagalas o priv.

Poważnie myślisz że on by coś blokował?

Naiwna jak dziecko jesteś . Nie dziwię się że wysyłasz nudle masowo na kafeterie mimo że nie jesteś już anonimowa a masz dzieci.

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Znam różne preparaty, wcześniejszy był bez soi. Nadręczny jest czyścioszek, to nie jego wina. Moje lactobacillusy to księżniczki na ziarnku grochu 😄

w przeciwieństwie do libeda nie sugeruję, że się nie myje tylko, że myje się mydłem, a mógłby myć okoliczności płynem do higieny intymnej - jemu to różnicy nie zrobi, a Tobie może ogromną

2 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Okazało sie, ze Szynszyla jezdzila do Lexa na cimcirimci będąc z Makaronem.

bekowe by bylo jakby sie skonczylo jak z elka i malolatem i dzieciorob lex zrobil 4 gow.niaka i dlatego szynszyli nie ma bo w ciazy. to bylby odcinek 197

9 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Jeśli infekcja sama nie przeszła to trzeba wziąć antybiotyk.

A soja ma estrogen, ale małe ilości i trzeba jej naprawdę dużo zjeść, nie jako dodatek w napoju żeby był jakiś wpływ hormonalny.

Brałam antybiotyk latem a potem suplementy zapobiegawczo. Może już mi się skumulowało.

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Spotkajcie się na złość Malowanemu i Elci, chyba warto się poświęcić z tego powodu i pokonać wstyd?

Oj nie, dla przepychanki forumowej nie widzę żadnego sensu. Ani mnie interesuje robić im na złość. Szukam do związku ewentualnie maraton niezobwiazujacego sexu huh

6 minut temu, Malowany napisał:

Jak lex obrażal, to usprawiedliwiałas go, więc chyba rozumiesz ☺️ skończyłem z tobą. Masz to co chciałaś 😉

Ale Lex to jest mizogin, to czego się dziwisz? Wszystko jest na swoim miejscu. To Ty jesteś porządny facet co kobiet nie obraża, na takiego zawsze tutaj pozowałeś. Czyżby nagle poza upadła bo coś zabolało jak małe dziecko 😄

Edytowano przez Mgła

Przed chwilą, Libed napisał:

bekowe by bylo jakby sie skonczylo jak z elka i malolatem i dzieciorob lex zrobil 4 gow.niaka i dlatego szynszyli nie ma bo w ciazy. to bylby odcinek 197

To chyba jakaś ciąża słonia, bo i po ciążach w końcu wracają 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się