Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie dzieci w bloku to skazywanie je

Polecane posty

Gość gość

na marne wzorce kiepskich sąsiadów i kiszenie się z rodziną w betonowym klocku. Ludzie którzy nie mają domu powinni sobie podwiązać to i owo zamiast klepać dzieci. Ja mam dom 200 m i duszę się a co dopiero 3 pokojowa klitka w bloku... to patologia. Jak można tak żyć...

Gość gość
Ja mam dom 200 m i duszę się zrób wreszcie porządki i wyrzuć trochę starych gratów, będzie ci lżej

Gość gość
U mnie było podobnie. Minimalizm totalny. 200m i sie czułam przytłoczona. Teraz mamy 750 i jest wreszcie ok

Gość gość
Zgadzam się, jak odwiedzam koleżankę w wieżowcu to nie wiem jak ona tam wytrzymuje. My mamy domek 160m budowaliśmy się po roku życia w mieszkaniu 70m i nigdy więcej.

Gość gość
Teraz mamy 750 i jest wreszcie ok a skąd u potomków pańszczyźnianego chłopstwa takie aspiracje:D

Gość gość
A wiatr w głowie hula, hula, hula... huhu...😴

Gość gość
Co za kretynizm, was powinni wysterylizować zanim się rozmnożycie "pustaki" .

Gość gość
Mieszkam w bloku i macie rację dziewczyny duszę się. Mam dwójkę dzieci za ścianą z prawej strony też jest dwójką a z lewej jedno dziecko.

Gość gość
te ...dama z rezydencji, metraż może ci się powiększył , ale rozum został na poziomie nizin społecznych z biednego blokowiska. Jeśli dzieci..to skazywanie "ich" a nie "je", tego to w podstawówce uczą, a jeśli ktoś się tak jak ty nie załapał, to jest głąbem i tyle.

Gość gość
Patologia to jest to co odbiega od norm, a rodzina mieszkająca w bloku nie odbiega. Z resztą takie wzorce nie zależą od typu budownictwa, więc to słaby argument. Co do „kiszenia się” to jest to indywidualna sprawa, dla Ciebie to za mało, a innym może to odpowiadać bardziej niż większe mieszkanie. Nie rozumiem problemu :D

Gość mamusia złej dziewczynki
"Szare miraże". :P

Gość gość
Ja do tego nic nie mam. niech kazdy sobie zyje jak chce ale przyznam mam dom 240 i tez czasem mi ciasno :p

Gość gość
Oj, jak się dusicie to raczej trzeba spirometrię zrobić.

Gość gość
gość dziś te ...dama z rezydencji, metraż może ci się powiększył , ale rozum został na poziomie nizin społecznych z biednego blokowiska. Jeśli dzieci..to skazywanie "ich" a nie "je", tego to w podstawówce uczą, a jeśli ktoś się tak jak ty nie załapał, to jest głąbem i tyle. x Nie bede sie znizac do twojego poziomu. Nie ja pisałam o skazywaniu dzieci, a autor. I tak, ja sie tam dusilam. Nie interesuje mnie czy ktos gnije na 30metrach czy na 200m. Cos jeszcze nie jasne?

Gość gość
Mnie zastanawia co nazywacie gniciem? :P :D

Gość gość
Ciekawe ile z Was niedawno ujadało w temacie "robienie sobie dziecka w dwóch pokojach to patologia"

Gość gość
Ja mam 400 m 70 m to sam salon, do tego sypialnia, kuchnia, garderoba, pralnia, suszarnia łazienka spiżarka wc na dole, u góry 2 pokoje dzieci, pokój rodziców i łazienka. i też nieraz wydaje mi się, że to wcale nie jest dużo. Kuzyn postawił fajny mały domek 120 m, ma na dole 3 sypialnie i kuchnię z salonem, a u góry pokój dla córki i jeszcze ma miejsce na strychu, zeby zostawić walizki, czy niepotrzebne rzeczy. Nieraz się zastanawiam po co nam był taki metraż.

Gość gość
Robienie dzieci jak się nie ma warunków to egoizm i tyle.

Gość gość
A jakie trzeba mieć warunki, żeby nie być „egoistą”? :D

Gość gość
Nie wyobrazam sobie miec sypialni na tym samym pietrze co dzieci.. Zero prywatnosci

Gość gość
A ja mam dwie żyrafy i słonia

Gość gość
Obrzydzają mnie flejtuchy które robią z salonu sypialnię w nocy a potem zapraszają gości i sadzają na tej obrzydliwej kanapie.

Gość gość
Co za kretynki tu piszą, ręce i cycki opadają. Dom kupisz, auto kupisz,ale mózgu już nie kupisz ;)

Gość gość
Dzieci Wam latają pod blokiem, muszą słuchać jak się bzykacie za ścianą i zero prywatności... i Wy jesteście dobrymi rodzicami? Miłością nie załatwisz wszystkiego.

Gość gość
Dobrze że Ty jesteś świetną matka i chwała Ci za to!

Gość gość
Dla mnie mieszkanie w domu bez basenu i kortu to patologia. jak można tak życ. Dziecko powinno mieć warunki do rozwoju, własnego konia bo bez tego życ się nie da. Oczywiście ochrona konieczna. Skarby trzeba chronić.

Gość gość
Ja mam silownie i pralnie w domu. Współczuję gnijącym w blokach. Niestety przez nieodpowiedzialność rodziców cierpią dzieci...

Gość gość
My na tych 40 metrach czasiej się z dziećmi widujemy niż wy na tych 250. Każdy z swoim kącie.

Gość gość
Autorko jesteś żałosna. Z czym do ludzi nowobogacka dziewucho? Gdzie basen, żeby nauczyć dzieci pływać? Gdzie stajnia? A gdzie domowa siłownia i kino dziadówko?