Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie dzieci w bloku to skazywanie je

Polecane posty

Gość gość
Wpadłam wczoraj na męża, nie widzieliśmy się pół roku. Zdążył już wystawić mi pomnik bo myślał że już po mnie. Mówię Wam dom 800 m wystarczy, 1000 rozwala małżeństwa.

Gość gość
22:28 Ty tak na serio to łykasz?? hahahaha:D

Gość gość
Dziewczyny, bo to trzeba kombinować. Ja mam we wszystkich rozwidleniach korytarzy wskazówki z podpisami "do kuchni",' do sypialni 1, 2,3,4.,5 ,6, 7, 8", " do garderoby 1, 2, 3,", "Na taras", "do wyjścia" itp. i dzięki temu z sypialni do kuchni idę zaledwie pół godziny i to wcale się nie śpiesząc. Zrobiliśmy te strzałki po głodowej śmierci teścia, który nas kiedyś odwiedził i nie mógł nigdzie trafić.

Gość gość
ten temat był już z 10 razy,kokoszki się nudzą:-)

Gość gość
To ja z 22.14 Nie jestem patologią, a wodę z kranu musiałam pić, bo byłam tak spragniona, że nawet wodę z kałuży bym wypiła. :( Paniusiu nie kokoszko, żal Ci, że się fajnie bawimy? To baw się razem z nami, albo idź sobie na forum dla karierowiczek. My Ciebie nie próbujemy poniżyć, więc bądź tak miła i nie próbuj tego robić nam, bo staniemy się wredne i będziemy udawały, że nic nie napisałaś. Podoba mi się pomysł z tymi strzałkami. Chyba też zażyczę sobie coś takiego w moim domku.

Gość gość
ale wy jesteście wredne bez udawania :-) chyba że sie maskujecie jak macie interesik ,już ja was znam

Gość gość
poza tym masz inne kokoszki do rozmów na denne tematy,ja robię tylko podsumowania prowokacji raz w tygodniu

Gość gość
dziś polujemy na Ciebie bo jesteś pepkiem świata

Gość gość
na co polujecie to też dobrze wiem:-)

Gość gość
mogę wymienić ale w sumie mi się nie chce:-)

Gość gość
U nas to w ogóle awantura, teść myślał, że go teściowa zostawiła, a ona się 3 miesiące błąkała po domu, piła wodę z kranu i żywiła się licznymi kwiatkami, które mamy w domu. A mówiłam mężowi, że 1200m to za dużo i wystarczy 1000 to się baran uparł.

Gość gość
Większych bredni nie czytałam.Debilizm na kafeterii kwitnie.Brak słów.

Gość gość
ale za to robienie dziec***isowce dają mi po 500+ od jednej sztuki i nie muszę pracować jak inni głupi podatnicy, którzy nas utrzymują

Gość gość
Ha ha,znam takich co to pobudowali chałupy a jak przyjdzie zima to gnieżdżą się w jednym pokoju bo nie stać ich na ogrzewanie i oszczędzają na energii. Dom jest fajny na lato,zimą kiedy zasypie,oblodzi to tylko spierniczać do miasta,a tego lata jest tyle co pies napłakał więc nie widzę powodu do radości.

Gość gość
sprzedaliśmy duży dom, kupiliśmy mieszkanie w bloku [fakt, duże 120m2, na dwóch poziomach. I jesteśmy szczęśliwi, wygodniej niż w domu, wszędzie blisko, oszczędzamy na paliwie i pracach ogrodowych, nie obchodzi nas grabienie liści, odśnieżanie itp. prace. Mamy czas dla siebie i dla dzieci.