Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie dzieci w bloku to skazywanie je

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 700 m dom. Wczoraj mi zaginal syn, ale dzis rano sie znalazl;)

Gość gość
Ja mam 40 m i dwa pokoje, w drodze dziecko. Narazie dzidzia będzie z nami, potem będę spać z mężem w salonie. Podać Ci adres żebyś mogła zgłosić ze znęcam się nad dzieckiem?

Gość gość
Prawda Was boli... każda się ma za hrabianke a kisi się pewnie nie jedna w kawalerce...

Gość gość
gość dziś My na tych 40 metrach czasiej się z dziećmi widujemy niż wy na tych 250. Każdy z swoim kącie. x U nas na tych 750m przynajmniej nie ma wojen co do pilota czy fotela :)

Gość gość
BOŻE jak dobrze że każdy może mieć własne zdanie :-) autorka ma takie , ale na szczęście tylko autorka ponieważ jest tylko jedna :-)

Gość gość
Ja również zmieniam dom ze 100 m budujemy ok 300m nie mogę się doczekać. Ten 100m to nora i nie pocieszajcie się ze mieszkacie w bloku i macie 3 pokoje to macie luksus. Lepiej zacznijcie się interesować budową domu bo skiśniecie.

Gość gość
Nie każdy ma obrzydliwą kanapę :P

Gość gość
Gdzie brak prywatności przy własnej sypialni?

Gość gość
A jak dzieci latają pod domem to jest inaczej? :D Z resztą jak srasz w kiblu a ktoś akurat przechodzi obok to co? Chyba trzeba zamieszkać w labiryncie :D

Gość gość
Co w takim razie według Ciebie oznacza, że „cierpią” :D

Gość gość
A po co robić wojny o takie pierdoły? :D :D :D :D

Gość gość
Ale się podnieciłyście hahaha

Gość gość
no na kafeterii dość prosto powstają g****oburze które są zakładane przez trolli psycholi , bo proste kafeterianki biorą za bardzo do siebie niektóre tematy :-) Ja na przykład nie mam domu ani mieszkania i mieć nie będę bo jestem inwalidką i nie mam szans na nic , a i tak mimo że nie posiadam nóg ani niczego cennego cieszę się z tego co mam . i Strasznie zazdroszczę tym osobą co piszą że mają kawalerki , mieszkania 3 pokojowe , albo domy .

Gość gość
Głupie baby, jaja sobie z was robię a wy się oburzacie. He he he, prawda taka że mam 34m2 socjalki od miasta ale napewno nie jestem patologią. A wy wszystko tak łykacie. Pozdrawiam. Autorka.

Gość gość
Ludzie Ci odpisują na to co piszesz. Wiadomo przecież, że każdy może napisać co chce, więc skoro temat został poruszony to dyskusja trwa, a poglądami zawsze można się powymieniać.

Gość gość
Nie bede sie znizac do twojego poziomu. Nie ja pisałam o skazywaniu dzieci, a autor. I tak, ja sie tam dusilam. Nie interesuje mnie czy ktos gnije na 30metrach czy na 200m. Cos jeszcze nie jasne? ty się nie zniżaj, ty się po polsku poprawnie pisać naucz

Gość gość
pogląd poglądem , ale to że boli inna sprawa :-(

Gość gość
Głupie baby, jaja sobie z was robię a wy się oburzacie. He he he, prawda taka że mam 34m2 socjalki od miasta ale napewno nie jestem patologią. A wy wszystko tak łykacie. Pozdrawiam. Autorka. no to przecież ci napisałam, że błędy zdradzają poziom zycia i pochodzenie

Gość gość
Wiem, ze to durna prowokacja nastawiona na gownoburze, ale odpowiem. Ja mam 4 pokojowe mieszkanie i mieszkam w niskim bloku, takim ala kamienica.Mam dwoje dzieci, każde ma swój pokój, my mamy osobno sypialnie no i oczywiscie jeden pokoj tzw salon. Tak wiec nie wiem co tu miałoby byc patologią ? Ja lubie takie zycie, mam wszedzie blisko, przedszkole pod nosem praktycznie, blisko do szkoly, z jednej i drugiej strony bloku fajne place zabaw. Mi to odpowiada. A jak chce jechac za miasto, to mam samochód. Kazdy wybiera taki styl zycia, jaki mu odpowiada i co masz za problem ? Podwiazac to powinni sie ludzie, ktorzy maja nierowno pod kopułą.

Gość gość
ty się nie zniżaj, ty się po polsku poprawnie pisać naucz x A ty naucz sie czytac. Tam nie ma ani bledow stylistycznych ani ortograficznych. :)

Gość gość
robienie dzieci w bloku to skazywanie je.... XXXX to jest poprawnie oślico?

Gość gość
Ale już 2 i 3 pokoje to patologia jak macie 4 prawda ?? hahaha:D ja mieszkam w kawalerce wiec dla mnie piwnica to patologia

Gość gość
Ja nocuje w schronisku a Ci co śpią pod mostem to patologia

Gość gość
Patologia to 2 pokoje bo ja mam 3 więc próg musi być od 3 bo 3 to już luksus Prawda??? Kto mi powie że nie jestem patologia?

Gość gość
Skoro próg jest od 3 to luksusem będzie o wiele więcej.

Gość gość
Patologia od 3 bo ja akurat mam 4 więc tak uważam. Mam luksus i klase ;D

Gość gość
A ja nieśmiało wtrące ze mam 2 i patologia to mieszkanie w kawalerce zgodzicie się na takie odstępstwo?

Gość gość
A dlaczego mam być gorsza ja mam dom więc zgadzam się z autorką! Tylko dom zapewnia status nie patologia.

Gość gość
dobra patologia nie jest zła ,VIVA PATOLOGIA :)