Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie dzieci w bloku to skazywanie je

Polecane posty

Gość gość
gość dziś robienie dzieci w bloku to skazywanie je.... XXXX to jest poprawnie oślico? x Ja tego nie napisałam "oślico, więc przypieprzaj sie do swojej matki, że takiego głąba wychowała. ;)

Gość gość
Autorko sprzatnij ten burdel w domu,może ci będzie lepiej.I nie atakuj innych,sama mieszkasz w opłacanych warunkach i spicie we troje z dzieckiem w jednym pokoju jak za czasu prlu.To cj po domu,jam masz tylko jeden kąt bo po reszcie łazi reszta rodziny

Gość gość
Świetny temat :-) , dla mnie patologia to brak konia w stajni. Jak można wychowywać dziecko bez konia????

Gość gość
Ja nie rozumiem jak te matki mogą całe dnie sprzątać te swoje pałace , piszą non stop o lataniu na mopie zamiast zatrudnić gosposię i ze 2 panie do sprzątania , a tak same popierniczaja jak opętane wariatki i jaki zły przykład dają swoim dzieciom -takiej matki kocmołucha ubabranego w ścierach

Gość gość
A tak serio to kiedy czlowiek staje się patologią?

Gość gość
Gdg zaklada taki temat.

Gość gość
Rozumiem niechęć do mieszkania w bloku, ale nie przesadzajcie z tymi metrazami. Sama kiedyś mieszkalam w domu 300m i nie czulam się lepiej niż teraz w bloku 62m. Budujemy dom mały, 120m i jestem pewna, że miejsca nam wystarczy. Mamy dwie córki. W domu są 3 duże sypialnie na górze, 2 lazienki i garderoba, na dole salon, jadalnia, kuchnia i lazienka. Do tego pomieszczenie na pralnie/suszarnie, kotlownia, garaż. Nie uzalezniam szczescia mojej rodziny od metraza, na prawdę nie byłam szczesliwsza w domu niż teraz w bloku a budowa to kaprys męża, może trochę podyktowany potrzebą ciszy od centrum. Nie wierzę w te domy 700m, nie wypisujcie głupot, akurat siedzimy w branży budowlanej i takich metraży domów prywatnych praktycznie nie ma. Wyobraźnia jest potrzebna, ale bujna ruinuje :-)

Gość gość
700m to są zamki i pałace ale niektore myślą że każdy kit wcisną

Gość gość
Ja mam 40 metrow . Dwa przechodnie pokoje i dwoje dzieci i meza. Jak zyc, jak zyc :)

Gość gość
dziś no popatrz ja to samo jak mogłyśmy sobie dzieci zrobić :D trzeba nas gdzieś zgłosić

Gość gość
Ja mam dom 730 m , Garaż , służbówka , parter , pierwsze piętro i mansarda . Także są domy około 700m

Gość gość
dziś w Twoich snach na pewno :D

Gość gość
to mały ten domek. My właśnie stawiamy taki na 900m każdy będzie miał 3 pokoje i do tego sauna, basen,silownia i wiele innych udogodnień.

Gość gość
Nie wierzę w te domy 700m, nie wypisujcie głupot, akurat siedzimy w branży budowlanej i takich metraży domów prywatnych praktycznie nie ma x Nikt ci nie kaze, ale nie piernicz głupot, ze "prawie ich nie ma". Coś słabo siedzisz w tej branzy, skoro dla ciebie taki dom jest jakis niewyobrazlnie duzy. http://konstancin-jeziorna.nieruchomosci-online.pl/dom,na-sprzedaz/17593397.html Ten akurat ma 100m2 mniej od naszego, ale i tak nie jest duzy. Moj narzeczony pracuje w domu, wiec tez mu gabinet potrzebny :)

Gość gość
Dom 470 m kosztuje 2 500 000 a Ty wybudowalaś taki 700 m pewnie za 5 000 000 hahaha ale mnie rozbawilaś dziewczynko. Zacznij bajki pisać bo masz talent :D

Gość gość
Jak sciemniacie to róbcie to chociaż inteligentnie... co za debilki...

Gość gość
Ona ten dom 700m dostała w prezencie od chrzestnej na pierwszą komunię. :)

Gość gość
Może to królowa Elżbieta we własnej osobie zawitała bo kisi się w pałacu :D

Gość gość
Ja mam 2m na 3m. Mieszkam w szafie u teściowej z mężem, dwójką dzieci i kotem. Jesteśmy bogaci wewnętrznie. :P

Gość gość
tak dziecko bez konia to patologia, trzeba choć małego kucyk :p 🖐️

Gość gość
my mieliśmy duży dom, ale mąż wyburzył i zrobił pole golfowe, dziecko musi mieć przestrzeń 🖐️ mieszkamy w domku letniskowym, tylko 90m2

Gość gość
Moje dziecko nie ma kucyka, ale ja mam ogiera. Czy to się liczy?

Gość gość
gość dziś Wyobraź sobie, ze nie jestem z Polakiem, a z Amerykaninem. W US takie domy są normą, a 2 nie sądzisz chyba, że przyleciałby tu zyc jak przecietny Kowalski za 10 tys miesiecznie?

Gość gość
Przeciętny Kowalski mający dom 700 m nie siedzi na kafe spadaj trolico

Gość gość
dobry ogier nie jest zły, byle nie w blokowisku :p

Gość gość
Nie moge siedziec na kafeterii, dlatego ze moj facet nie jest biedakiem? :D Dziewczyno, daruj sobie takie prowokacje, bo tylko siebie nakrecasz :)

Gość gość
Stać Cię na dom za 5 000 000 a masz takie marne rozrywki jak forum kafe. My to patologia ale taka błękitna krew i nie ma lepszych zajęć?

Gość gość
dziś ja mam dom 900 m więc Cię rozumiem, znalazłam mapę więc jutro mnie nie będzie bo zamierzam podróżować do salon hihi

Gość gość
No gdzie w bloku stajnia. Nie bajaj.z tym ogierem