Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W kropce ona

Czy odejść?

Polecane posty

Gość W kropce ona

Jesteśmy już 8 lat razem, mamy śliczną 5 miesięczną córeczkę. Brdzo kocham mojego narzeczonego, ale już drugi raz wymusił na mnie zmianę terminu ślubu, argumentując potrzebą poświęcenia czasu dziecku. Generalnie wesel nie uznaje i na samą myśl pogarsza mu się samopoczucie, dla mnie to ważne i nie wyobrażam sobie życia bez tego. On ma strasznie ciężki charakter , ciągle się obraża i nie odzywa, nie chce zamieszkać w domu moich rodziców i ciągle kręci się między nami a domem rodzinnym. Właściwie traktuje mnie i mój dom jak hotel, nie przewija małej, chyba że to siku, nie karmi bo mówi że ona od niego nie chce jeść. Ciągle ma fochy i potrafi tygodniami mijać mnie i się nie odzywać. Moi rodzice już nawet do nas nie wchodzą żeby nie pogarszać a jemu ciągle coś nie pasuje, nie je u mnie nie korzysta z toalety, nie kąpie się, potrafi kilka razy dziennie wyskakiwać do mamusi i pod byle pretekstem wychodzi. Nie czuje się szczęśliwa, młodzi ludzie powinni się kochać i być gotowi zrobić dla siebie wszystko, a on myśli tylko o sobie i mówi że się czepiam że on nie może tu wytrzymać ,generalnie spędzam całe dnie sama a on wraca i najlepiej żebym wtedy miała ochotę na seks i cały czas mu przytakiwała, włosy wypadają mi garściami i zastanawiam się ciągle czy to ma jeszcze sens. Pomóżcie podzielcie się przemyśleniami.

Gość gość
Trudny charkter. Sprawia wrażenie osoby bardzo wygodnej i niedojrzałej do związku a to latanie pomiędzy jednym domem a drugim.. widać nie chce zamieszkać z teściami na bank. Musisz z nim porozmawiać a na ślub nie naciskać za bardzo

Gość gość
Z kims takim wytrzymalas 8 lat i chcesz ulozyc sobie zycie, nie rozumiem tego, sorry.

Gość Ja_Dyzio
być może nie wiesz o wszystkim , obstawiam, że pomiędzy tym Twoim facetem i Twoimi rodzicami były jakieś 'przepychanki' i rozmowy w stylu - dlaczego się nie ożenisz z naszą córką ? być może rozmowy były bardzo gwałtowne i leciały 'kotlety' w kuchni na zasadzie, dlaczego się wpierniczacie do mojego związku z Waszą córką itd , co Was to interesuje , kiedy ślub będzie ? więc facet nie chce NIC i jest wkurzony i oburzony reakcją teściów , to Wy się musicie dogadać a rzeczników prasowych pogonić !

Gość W kropce ona
Z rodzicami nie rozmawiał, jak nie mieszkał z nami to z mamą i herbatę w kuchni potrafił wypić zmieniło mu się jak dziecko się urodziło i musiał się wprowadzić. Wiem że nie chce tu mieszkać ale nie stać nas na to żeby wynająć bo odkładamy na coś swojego i tak musi być. Skaczę w okół niego, staram się i czasem jest pięknie kochany jest jest a innego dnia obraża się bo nie chciałam zjeść na mieście tylko zrobłam obiad w domu..