Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto tu jest realny

Polecane posty

Gość gość
nie powiem ci bo juz mi w głowie szumi k****a

Gość gość
Ja nie ale siedząc z wami przez pare lat doszedłem do wniosku że jest wiecej takich osób

Gość gość
Każdy jest realny i żywy, ale niektórzy kreują się na kogoś innego.

Gość gość
A niektórzy są po prostu wymyśleni :D Czasem zastanawiam się czy ktoś w to uwierzył czytając dialogi :)

Gość gość
Zawsze każdy powinien być sobą , tylko w te dobra strone

Gość gość
Ile tu ludzi udaje kobiety i odwrotnie ?

Gość gość
Siema Mówię do was teraz takiego programu do którego ja tylko mówię a on sam pisze i chciałem Wam powiedzieć jakie są znane Nicki na kafeterii i kto jest prawdziwe a kto nie więc tak Zacznijmy od legendy kafeterii czyli od Przemka prawnika on powiem wam że jest prawdziwy to się nie mieści w pale znać co ludzie istnieją ale naprawdę on istnieje on jest zerem mamy przegrywem on jest nikim od dziesięciu lat jest bezrobotny odkąd skończyła gimnazjum siedzi na bezrobociu w odcieniu społecznym nie ma znajomych nie ma przyjaciół nigdy nie miał dziewczyny jest po prostu nikim natomiast ciągle Pogłębia się tylko w swoim s******lenia zamiast podjąć próbę poprawy swojego losu i na przykład potem stara piecze tam jakieś leczenie i tak dalej następną osobą jest coś studia studia studia to d***** powiem wam że studnia odkąd olała swojego Bad Boya Igorka powiem wam że teraz ona jest po prostu żałosne i ciągle tylko gada o tym swoim tekście ja nie wiem o co chodzi aw tym kim jest ta dziewczyna tak naprawdę ale powiem wam że na moje studia jest właśnie Oszukana kobietą bo Studzia to jakiś stary cap po pięćdziesiątce ja wam powiem że ona nigdy nie została zdemaskowana nikt nigdy nie mam żadnej fałdki ani niczego nie ma żadnej pewności że to jest w ogóle kobieta i szczerze powiedziawszy ja naprawdę nie zdziwiłbym się gdyby to był jakiś stary cap po pięćdziesiątce który sobie tylko jaja robi Boże aż tak żałosna kobieta istnieje No to ja naprawdę w to nie wierzę i do tego widać strasznie niedowartościowana No bo ciągle tylko o tym swoim jak się o swoich tam superlatywach móżdżkowych No po prostu jest łóżkowych nie móżdżkowych po prostu jest za mocno tak ktoś kto ma naprawdę fajne życie nie siedzi na kafeterii nie przegrywa życia w internecie tak jak ona natomiast ona z jednej strony kreuje się na fajną wielką paniusiu paniusiu a z drugiej strony no zdradzasz się tymi swoimi tematami z tymi swoimi głupimi wodami że ona jest po prostu nikim żałosna jest przegrana jest nie szuka atencji wśród idiotów Nie mam zadnego zdania o tej dziewczynie następcą osobą jest neptyk neptyk to rudy kaleka w rurkach chudzielec chudy stulejarz w okularach no nieciekawie ogólnie strasznie chamski strasznie zakompleksiony No i wszystkich A to jest gościa No i wszystkich No idź gnój gnoju gnoju wszystkich spot gościa i to jest po prostu człowiek który jest bardzo zakompleksiony następnie piwo piwo jest człowiekiem z Konina jest to zwykły robotnik w fabryce kibli On produkuje muszla klozetowa muszle klozetowe które są w zakładzie koło koło Poznania i koło Konina przepraszam

Gość gość
Ja nie jestem pisałem wczoraj o tym i szczerze jest tu więcej osób grających.Czy wy na serio wierzyliście że każdy podaję się za prawdziwą osobę.Wiem o niektórych osobach ciekawe rzeczy co nigdy nie pisali na kafe i być może napisze wszystko co wiem

Gość gość
z kafeterianek prawdą były tylko zdjęcia reszta to bajki

Gość gość
Czasami zdarzało mi sie udawac kogos innego ale nigdy do konca o sobie nie mowie. Troche nasciemnialam bo na powaznie nie biore forum tylko przewaznie dla relaksu i posmiania sie.