Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie miałam szczęścia ani w miłości. sami przyciągamy złe osoby czy to pech

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy paiętam to albo byłam samotna, albo trafiałam na świry lub nieudaczników. Jeden uważał że jest demonem, inny mnie zdradzał, inny okazał się mieć schizofrenię. Ja jestem skryta ale ładna, naprawdę ładna twarz, włosy, ciało... natomiast powodzenia nie miałam nigdy. A gdy już znalazłam zdawałoby się miłość, okazało się po jakimś czasie że to facet bez serca, nie szanował mnie, wyśmiewał to co kocham, to w co wierzę. Mysłał tylko o sobie Mówi sie ze jak sie nie ma szczęścia w milosci to ma się w grach, w kartach. Tu też nie bardzo. Co ze mną jest nie tak?

Gość gość
A po chuj piszesz w tym dziale?

Gość gość
Nie masz wyczucia do ludzi.

Gość gość
Nie Ty jedna nie masz szczęścia w miłości, będąc młodszy nie szukałem związków widząc jak znajomi okłamują swoje kobiety. Teraz mam prawie 30lat i nadal sam jak palec. Z roku na rok znajomi również się wykruszają i trudniej kogokolwiek poznać, a gdy już kogoś poznam to przeważnie słyszę że poza koleżeństwem nic z tego nie będzie. Nie mam wygórowanych wymagań i oczekiwań, nie szukam żadnej barbie i sam też nie jestem kenem.