Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

w czym Warszawa jest lepsza od Opola podajcie 10 powodów :)

Polecane posty

w czym Warszawa jest lepsza od Opola podajcie 10 powodów :)

Gość gość
1. Jest większa 2. ma więcej mieszkańców 3. jest lepiej rozwinięta 4. jest w niej więcej uczelni 5. jest tam większy wybór w sklepach 6. więcej ofert pracy 7. wyższe pensje 8. w Warszawie jest metro w Opolu nie 9. ma wlasne lotnisko 10. ma stadion narodowy ;)

Gość gość
o ja prdl; kałbuc wstał i zaczął nudzić :o

Gość gość
14:22 ale Opole ma w stosunku do liczby ludności więcej studentów w Opolu jest 30 tysięcy studentów czyli 1/4 Opolan to studenci bo w Opolu mieszka 120 tys ludzi warszawa ma 1,7 mln mieszk. i 200 tys studentów czyli w stosunku do liczby ludności wypada blado Opole jest starsze od warszawy jest miastem z historią ma Amfiteatr ma skansen ma znany na całą polskę festiwal ma ogród zoologiczny jest nazywane polską wenecją i w przeciwieństwie do Warszawy jest ładnym miastem

Gość gość
weź czubie leki i idź na spacer albo co groby idź posprzątaj na przykład; zrób coś pożytecznego

14:31 czubkiem gościu od Homocwela to jesteś ty !!! wbij sobie to do łba !!! kretynie lecz się lepiej

Gość gość
kałbuc masz czas wolny w psychiatryku i dorwałeś się do netu?

nie jestem kałbuc tylko kołbuc analfabeto nie jestem w psychiatryku byłem tam 10 dni na obserwacji ale nie jestem wariatem bo to tylko Depresja na którą choruje 30 procent polaków nie mam zwidów ani omamów miałem tam cały czas internet w swoim telefonie bo każdy mógł mieć swój telefon cały czas była tam telewizja a czas wolny miałem tam cały czas nie ma tam pokojów bez klamek idioto ( ty jesteś chory psychicznie tylko cie nie zdagnozowali idź do psychiatry to zapewniam cie że jesteś ciężko chory na głowę i trafisz tam na wodociągową do Opola

czubkiem to jesteś ty wybierz sie do psychiatry niech dadzą ci leki i cie wyleczą