Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet wyszedl sobie i zostawił mnie sama z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Po kłótni Namawiał mnie żebym poszła na urodziny do jego kolegi ale wolę weekend spędzic w domu z dzieckiem Mówił że ok nie pójdziemy Teraz się z nim posprzeczalam i wyszedł sobie pewnie na imprezę... Przykro mi po prostu zwłaszcza że to nie pierwszy raz W sylwestra też mnie zostawił z 10 dniowym noworodkiem. Wrócił 1stycznia wieczorem. Byłam po cc zarzekal się że zostanie że mną w domu i wyszedł jak ja położyłam się spać Zostawiłabym go gdyby nie to dziecko

Gość gość
masz swojego mezczyzne na ktorym mozesz zawsze polegac

Gość gość
a jesteś pewna, że to jego, nie chodziłaś na boki? no i czemu to nie Twój mąż? przecież oni nie muszą wiedzieć o Twoim istnieniu

Gość gość
hyc o podłogę, dziecko k***a bęc

Gość gość
To po co sie na bachora decydowałas ty krowo rozpłodowa? chcialas to teraz niańcz

Gość gość
Ale ja go nie ograniczam chodzi sobie gdzie chce ale niech Po co mi robi takie numery jest mi przykro że woli chlac niż spędzić weekend z dzieckiem z rodziną

Gość gość
Skoro wzielas sobie lumpa to czemu sie teraz dziwisz? Chlał i imprezowal przed dzieckiem - to tak jak wziac sobie murzyna a potem miec pretensje ze jest czarny!

Gość przemoc w konkubinacie
Typowy konkubinat.

Gość gość
Nie chce spędzać czasu w domu bo mu robisz awantury suko

Gość gość
On wcale nie chcial dziecka ani konkubinatu! Tak to jest jak sie faceta zmusza do "zwiazku"

Gość gość
A wiesz co ja Ci powiem weź mu za tydzień zrób to samo. Wyjdź z koleżankami a jego z dzieckiem zostaw samego.

Gość gość
Tez tak mialam gdy zylam w konkubinacie. Tylko za niego nie wychodz przypadkiem

Gość gość
Nie Nigdy nie będzie moim mężem nie jestem taka glupia Jak tylko dziecko mi podrosnie to się zawijam. Najlepsze jest to że on tak odwrócił kota ogonem że to moja wina

Gość gość
najwazniejsze pytanie kto chciał dziecko

Gość gość
Dziecka chciał bardziej on. Wpadka mimo zabezpieczenia. Ja chciałam jeszcze 2lata poczekać z dziećmi ale wyszło jak wyszło

Gość gość
rzem poszlem do stodolu

Gość gość
Zawsze mnie smieszy ta bajeczka jak to on "bardziej chcial dziecka" Facet dla ktorego kumple imprezy i chlanie jest najwazniejsze "chce dziecka"- ha ha ha ha ha - po co klamiesz? To ty chcialas go zlapac i uwiazac dzieciakiem bo na slub nie mialas co liczyc! I pewnie myslalas ze jak bedzie dziecko to on sie zmieni a tu zonk. A teraz siedz i placz!

Gość gość
Niechce żadnego ślubu to była wpadka. Byłam zła że jestem w ciąży. On się cieszył jak głupi...

Gość gość
Nasza oferta kredytowa Nasze pola interwencji: * Kredyt mieszkaniowy * Pożyczka hipoteczna * Pożyczka inwestycyjna * Pożyczka samochodowa * Dług konsolidacyjny * Odkupienie kredytu * Pożyczka osobista Masz bankowości i nie masz pożytku dla banków lub tym lepiej masz projekt i potrzebę finansowania. Jeśli są Państwo uczciwi, nasz bank zrobi to za Ciebie, gdy dokumenty zostaną uaktualnione w ciągu 72 godzin. Kontakt: combaluziermichelpierre@gmail.com Tel: (+33) 0789719263 Faks: (+33) 0890201553