Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak zaplaty za prace

Polecane posty

Gość gość

Udzielam koreptycji z matematyki. Umawialem sie na rozliczenia cotygodniowe i owszem za pierwszy tydzien otrzymalem wynagrodzenie przelewem. W drugim tygodniu juz musialem sie upomniec o kase, ktora podobno zostala wyslana i do mnie nie dotarla. Jestem po trzecim tygodniu, po ostatnich zajeciach przypomnialem o przelewie i mimo zapewnien ze kasa bedzie, nie mam zadnej wplaty. We wtorek znowu mam isc na zajecia. Co robic w tej sytuacji? Myslalem, ze po drugim przypomnieniu wplata bedzie natychmiastowa, tymczasem nie ma nic.

Gość WrozbeIIa
Z bara bara też udzielasz korepetycji prawiczku?

Gość gość
zaczekaj, na pewno dostaniesz tą kasę

Gość gość
A jak nie dostanę? Potrzebuję kasę, bo poznałem śliczną studentkę, która bierze 200 zł za godzinę bara bara.

Gość gość
Nie ma zaplaty- nie ma pracy.

Gość gość
Czyli co? Upomniec sie jeszcze w poniedzialek o kase i jak do wtorku nie wplaci to napisac ze nie przyjde?? Czy juz nic nie mowic, bo w koncu upomnialem sie dwa razy i po prostu nie isc na zajecia? Szkoda ucznia, bo bardzo dobrze sie nam pracuje, ale cuz...

Gość gość
Ja kiedyś na studiach udzielalam korków i zawsze było do ręki , tak jest bezpieczniej na przyszłość, a jeżeli nie będzie wplaty to nie idź we wtorek.

Gość gość
To moze jak nie dostane do wtorku to napisac, ze chce gotowke po zajeciach i od tej pory tylko gotowka? Wczesniej mialo byc coz , a nie cuz :/