Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie teraz ?

Polecane posty

Gość gość
21.55 To masz problem naprawdę. Czemu tacy ludzie sa nie wiem, to raczej dotyczy w większości kobiet Mezczyzni , tez plotkują, ale gdzies to inaczej wygląda, nie az tak

Gość gość
21.55Juz jest na taka przyjaciolke określenie- falszywa.Znane z zycia sa takie zachowania

Gość gość
21.55 Niedawno kobieta opowiadala mi , jak jej przyjaciolka dowiedziała się , ze znalazła lepsza i dobrze platna prace , zaczela jej dziwnie dokuczać

Gość gość
Zniszczyła ta imprezę, ja do tej pory siedzę struta. Mam nadzieję, że jutro już tak nie będę tego przeżywać.

Gość gość
22:04 mi kilka miesięcy temu ta przyjaciółka doradzala różne niekorzystne dla mnie zmiany w wyglądzie. Ale jakoś tak nie zwracalam uwagi na to. Dziś zniszczyła dla mnie ważna imprezę rodzinna. Mam 28lat i płakać mi się chce jak małemu dziecku.

Gość gość
Nie przejmuj się , a to wredna kobieta Wiesz co mnie się wydaje , ze niektórzy ludzie maja zakorzenione zlo, które wychodzi przy takich okolicznosciachZ tego co się orientuje ludzie tacy w dzieciństwie mieli jakies poważne problemy Bo taki normalny , dobry człowiek taki nie bedzie

Gość gość
22:10 ona ma normalny dom,dzieciństwo,normalnych rodziców. Przynajmniej na takich wyglądaja.

Gość gość
22.07 Po prostu musisz się przyzwyczaić , ze tacy ludzie tez sa Nie powinni być , ale sa Lepiej od takich ludzi trzymać się z daleka , ale nie zawsze się da . Mnie się udało , bo tacy ludzie sa za mna daleko w tyle i jest swiety spokoj. A tak chcieli mi zaszkodzic

Gość gość
Siedzę na http://facezbok.pl i nie moge wyjsc z podziwu jak duzo kobiet szuka teraz seksu. Co sie dzieje z tym swiatem do kuwy nedzy? :(

Gość gość
22.15 No to nie rozumiem jej zachowania Tylko ty możesz znac powody

Gość gość
22.15 Dobrzy ludzie nie dokuczaja , rozumiesz ?

Gość gość
22.19 Szukaja ? , tam końca nie dojdziesz gdzie prawda i czym się kieruja

Gość gość
Dzięki za otuche. Kolejna bolesna lekcja od życia. Ona kiedyś była zupełnie inna. Teraz pod wpływem nowej miłości stała się wredna, fałszywa i dokucza. Jeszcze raz Dziękuję za wysłuchanie moich żali.

Gość gość
wykąpałam się, siedzę w łóżku pod kołdrą i patrze, zeby się pod kogoś podszyć

Gość gość
22.24 Tych lekcji w zyciu trochę jest i nic na to nie poradzisz Trzeba po prostu znac swoja wartość i nie powielac zachowania innych ludzi Znam taka opowiesc jak twoja z zycia, opowiadala mi bliska osoba z rodziny Bardzo zawiodła się na przyjaciółce , która jak tylko dostala meza zrobila się wredna i zlosliwa, ale tamta miała przerabane dzieciństwo bo znam tych ludzi

Gość gość
22.27 Nie wolno się podszywać hej hej Sprobuj być sobą, to tez fajne uczucie

Gość gość
22.24 Racze nie zale , a normalne zycie , dużo dobrego dla ciebie:)

Gość gość
kaszlę z nadzieją, że nie wypluję jednak płuc

Gość gość
Kochani jesteście. Miło,że obca osoba (z pozoru) daje bezinteresownie otuche, dobre slowo. Lżej mi jak z Wami pogadalam. Może zasnela teraz. Spokojnej nocy.

Gość gość
22.41Spokojnej nocy, najważniejsze ze sami jesteśmy okey , a ludzie...Typowe Dobranoc :)