Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak atencji ze stron mężczyzn. Dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, piszę tu bo zastanawia mnie czy jest coś ze mną nie tak :/ Mam 17 lat (ale wyglądam naprawdę na dużo starszą) i nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że jest coś co hamuje chłopaków w nawiązaniu ze mną relacji, która mogłaby przeobrazić się w coś więcej. Nie chodzi tu o ogólny brak atencji ze str męskiej bo mam mnóstwo kolegów, ale w miejscach takich jak np szkoła - czyli tam gdzie po prostu z nimi przebywam na codzień więc tą relację chcąc nie chcąc nawiązałm. Swoją drogą wiem, że uważają mnie za ładną i atrakcyjną, więc nie sądzę żeby mój wygląd był problemem. Proszę też mnie źle nie zrozumieć, nie jestem też zdesperowana bo nie zależy mi na zwiazku, to po prostu czysta ciekawość, która skłania mnie do refleksji na temat tego dlaczego nie miewam okazji, że np ktoś do mnie podejdzie, zagada czy chociażby napisze, podczas gdy moje koleżanki nie różniąc się ode mnie (a nawet, w niektórych przypadkach różniąc, ale tym że mają mniej tzw. oleju w głowie) mają dużą atencje przypadkowych chłopaków. Sama mam bardzo dobry kontakt z chłopakami, których już jakoś tam poznałam. Doskonale ich rozumiem, często daje im porady na temat dziewczyn, śmieszkujemy sobie czy po prostu plotkujemy ;) ale generalnie to wszystko ma otoczkę bycia kumplami co zresztą sama stwarzam, bo nie szukam związku np. w klasie. Biorę pod uwagę też aspekt wzrostu bo mam 175 cm - a jest to dużo. Sama nie wiem, będzie mi bardzo miło jeżeli ktoś wyraziłby swoją opinię na ten temat. :)

Gość gość
Do książek i nauki gó...ro a nie chłopów i seksu ci się zachciewa!!!

Gość gość
Chyba nie została tutaj przeczytana moja wypowiedź ze zrozumieniem. A jest to umiejętność, którą jako gówniara posiadam ;) Dziękuję za troskę o moją edukację -lekcje odrobione

Gość szry
moze sprawiasz wrazenie zbyt doroslej dla rowiesnikow. wszystko sie wyrowna z czasem, nie wpadaj w desperacje

Gość gość
Wystarczy przeczytać twój wpis (styl) żeby odnieść wrażenie, że jesteś być może zbyt zarozumiała, zbyt sztywna więc może poszukaj sobie kogoś 20 lat starszego.

Gość gość
Wezmę to pod uwagę! Chociaż nie jestem sztywniarą na 100% chociaż faktycznie może nie widać tego po wpisie, dzięki :)

Gość gość
Bylas może ofiarą przemocy? Masz niską samoocenę? Mam podobny problem, żaden facet który mi się podoba nie traktuje mnie poważnie. Nie jestem brzydka, wręcz ładna, nie jestem łatwa a czuję sie tak traktowana. Moge zadowolic się tylko mężczyzną który chce mnie a ja jego już mniej. Myślę, że jesteśmy w jakiś sposób napiętnowane i tkwimy w jakiejś pułapce mentalnej. Może nadmierna wrażliwość,melancholia, smutek ich odstrasza.

Gość gość
Hmmm, nie przeżyłam żadnej krzywdy (naprawdę bardzo mi przykro jeżeli ty tak :( ). Jestem osobą pozytywną i radosną. To prawda, melancholia czasem mnie dopada ale wtedy lubię pobyć sama i robię to w taki sposób, że raczej nikt nawet nie odczuwa moich załamań nastroju. Więc problem nie leży po tej stronie.

Gość gość
Może być też tak, że ja na przyklad jestem bardzo uczuciowa, a faceci szukają niewymagających kobiet pod tym względem. Często mam wrażenie że lubią takie mało emocjonalne kobiety, które nie stawiają żadnych wymagań i obdarzają ich bezwarunkowym podziwem.

Gość gość
Myślę, że jesteś trochę podobna do mojej córki w tym samym wieku. Jest wprawdzie nieco niższa- 172 cm i również jest ładna, ale nie o to chodzi. Wygląda na to, że jesteś osobą elokwentną, masz swoje zdanie na wiele tematów , jesteś dojrzalsza od rówieśników, wrażliwa i masz skłonność do refleksji,. A to sprawia, że ... boją się Ciebie, a raczej boją zdemaskowania ich (domniemanych) kompleksów. Takie dziewczyny często też sprawiają wrażenie nieco konserwatywnych czy też zbyt mało luzackich, mimo, że np. wygłupiają się i mają poczucie humoru. Ale to często humor sarkastyczny albo zbyt wyrafinowany aby ją przeciętny lud kupił. Pocieszę cię, że jeśli zakocha się w tobie jakiś chłopak, to nie będzie to przeciętny typ. Pomijając oczywiście desperatów, którzy zaczepiają wszystkie dziewczyny. A ci, którzy mówią, że w tym wieku za wcześnie na flirty, niech się pukną w głowę- chyba nie mieli 17 lat ! Tak czy owak- bywają takie istoty jak ty i moja córka, które budzą onieśmielenie i wytwarzają wokół siebie dystans. Ten dystans często wynika z nadmiernej samokontroli i wrażliwości. Myślę, że warto to przemyśleć. Pozdrawiam cię! Mama

Gość gość
Przestań być atencyjna suczzz

Gość gość
no tak. cóż. ja brak atencji u kobiet szybko zaczałem kojarzyś z moją nieatrakcyjnością fizyczną aczkolwiek póki co jest to jedynie częsciowo potwierdzona teoria. BYć moze uda mi sie jakoś ją powiązać z teorią ewolucji pana darwina ewentualnie z modelem standardowy,. być może jestem bozonem hicksa bo też mnie nikt nie może znaleźc. nie wiadomo

Gość gość
w sumie to by miało jakis sens. niby dlaczego cząstki elementarne miałyby byc małe. moze akurat jedna jest duża

Gość gość
Gość powyżej: brak atencji ze strony kobiet wynika z tego, że za bardzo skupiasz się na sobie i własnej wyjątkowości.

Gość królowa Polski
"Sama mam bardzo dobry kontakt z chłopakami, których już jakoś tam poznałam. Doskonale ich rozumiem, często daje im porady na temat dziewczyn, śmieszkujemy sobie czy po prostu plotkujemy oczko.gif ale generalnie to wszystko ma otoczkę bycia kumplami" xxx Sama z siebie zrobiłaś kumpelę. Zamiast dawać im dobre rady zdystansuj się i zostań troszkę prostą jędzą jak twoje koleżanki z klasy.

Gość gość
jesteś mało atrakcyjna proste jak budowa cepa

Gość gość
każda kafeterianka piszę że jest ładna buhahaha już to widzę

Gość gość
Ja jestem ladna, nawet mnie kiedys zapraszano na casting modelek,piękna twarz symetryczna.

Gość gość
bejbe wystarczy zejdź na ziemię....

Gość gość
zapraszają na casting wszystkie wysokie chude dziewczyny więc nie jesteś ładna

Gość gość
"gość dziś Gość powyżej: brak atencji ze strony kobiet wynika z tego, że za bardzo skupiasz się na sobie i własnej wyjątkowości." xxx sugerujesz, że to przez autoerotyzm?

Gość gość
brzydkie też paradują na wybiegach

Gość gość
Jesteś za wysoka. Nawet płaskie buty maja te kilka cm podeszwy, wiec masz prawie 180 cm juz nie mowiąc o szpilkach. Z twarzy penie tez nie za bardzo, bo wysokie laski mają zawsze długie końskie twarze.

Gość gość
ładne zawsze są zajete i nie mają problemu z facetami

Gość gość
"piekna twarz, symetryczna" xxx dłoń też masz symetryczna?

Gość gość
W szpilkach to 185/187 masakra:O

Gość gość
No źeknij Kuba swoje zdanie względem zasług i wypij atencje na zgodę.

Gość gość
Ma 17 lat to jeszcze może urosnąć :D

Gość Maciej Boryna
Źeknij swoje zdanie Kuba i wypijmy atencje na zgodę .

Gość Atencja
Boryna nie pij juź