Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sfrustrowany

Polecane posty

Gość gość

I samotny. Nie obrażam jednak innych i nikomu nie zazdroszcze. Doceniam co mam.

Gość gość
KobiecyKarol skąd tyle jadu w tobie?

Gość Kirs
Kobiecykarol, żałujemy z gościę że taki jesteś.

Gość gość
Do 1:18 Jestes wrozka ze znasz przyszlosc?

Gość gość
Może powinieneś zmienić coś w życiu. Coś na pewno sprawia że tak się czujesz....brak wsparcia w grugiej polowce, znienawidzona praca, rutyna, brak czasu czy cokolwiek innego. Musisz popracować nad tym nie zaslugujesz żeby tak się czuć bo na pewno jesteś wartościowy facet :)

Gość gość
Ja dzisiaj tak sobie myslalem jak mogloby wygladac mojezycie teraz w najlepszym scenariuszu ze wszystko by mi sie udawalo i nawet tego nie potrafilem sobie wyobrazic :) Co moglbym zmienic gdzie moglbym jakis sukces w pozniejszym zyciu odniesc i troche smutne ze nawet nie potrafilem sobie nic pozytywnego wyobrazic.

Gość gośćrada
brak takiej wyobrazni to twoja blokada -do zdjęcia,tak naprawde możesz Wszystko,o ile w to uwierzysz,przestań być niewolnikiem systemu i umysłu

Gość gość
gość dziś Ja dzisiaj tak sobie myslalem jak mogloby wygladac mojezycie teraz w najlepszym scenariuszu ze wszystko by mi sie udawalo i nawet tego nie potrafilem sobie wyobrazic usmiech.gif Co moglbym zmienic gdzie moglbym jakis sukces w pozniejszym zyciu odniesc i troche smutne ze nawet nie potrafilem sobie nic pozytywnego wyobrazic. posłuchaj,tutaj są opisane Twoje uczucia. Skąd wiem? Bo czuję tak samo. https://www.youtube.com/watch?v=NUVsHCD-xas

Gość gość
Nieblokada tylko znam ograniczenia swiata a wiara nic nie zmienia slepy bedzie slepy chocby wierzyl tak samo z wieloma rzeczami. Po prostu patrze realnie na swiat tak mysle co moglbym zmienic co mogloby sie polepszyc i nie dostrzegam zadnych opcji. Praca jaka mam moge zmienic ciut wiecej zarobic, na dom to bede odkladal kolejne 10 lat, dziewczyny jakie poznaje sa wszystkie zajete nawet nie ma ani jednej wolnej i tez raczej brzydki jestem i co tu sobie wyobrazac. Nawet ciezko uzyc fantazji i pomyslec jak jutro za miesiac czy rok moze byc lepszy czas co mi sie moze ulozyc bo swiat jaki jest.Tak po trochu wszystkiego mam dosyc (nie mam jakis mysli samobojczych ale jestem wszystkim mocno zmeczony i rozczarowany).