Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda o Przemku

Polecane posty

Gość gość

No to chciałem powiedzieć tyle że Przemysław wcale nie jest tak źle on nadal jest na kafeterii i to nie jest tak że on się powiesił bo to była tylko plotka głupia i którą Zresztą sam Rosja a teraz wam powiem dlaczego rozdział rozdział rozdział tą plotkę rozsiać rozsiać tą plotkę ponieważ on został namierzony na wykopie i po prostu się przestraszył bo oni poznali jego adres No i on próbował po prostu udawać że nie żyje że zniknął po to by Tamci ludzie Dali mu spokój ale jak widać już wrócił na razie tak niemrawo powoli Póki co jeszcze z gościa nie ma nie Loguję się i w ogóle ale to jest tylko kwestia czasu bo na przykład na wykopie już wrócił to jest dziwne Zresztą bo to właśnie tak go namierzyli a on tam się czuje Bardzo dobrze i wcale stamtąd nie ma zamiaru wychodzić Natomiast tutaj udaje że go nie ma co jest dziwne bo bardziej byłoby ciekawe gdybyś tutaj był A tam był po prostu odpuścił to forum gdzie go namierzyli a on jednak właśnie tutaj udaje że go nie ma na kafeterii natomiast na wykopie harcuje codziennie dzisiaj już chyba został zbanowany trzy albo cztery razy co chwilę po prostu zakłada nowe konto pisze ciągle o tym samym czyli tak samo jak na kafeterii czyli wiecie o wyjeździe do UK praca na emigracja Agniecha Agnieszka nieskończone prawo jazdy kiciochpyta pierwsze 4 koła i tak dalej i tak dalej Czyli krótko mówiąc pociska te same pierdoły co pociskami kafeterii tylko że nie wstawia teraz żadnych fotek do oceny bo nie wiem czemu ale mi się wydaje że po prostu on on doskonale wiesz że ci ludzie go rozpoznał bo on ciągle pisze o tym samym i tak dalej ale udajesz że to nie on jeśli go na przykład tam mówisz A może to ty jesteś Przemkiem i tak dalej to szybko mówić to nie ja jestem tym trollem nie jestem tym trolle hahaha I mówi że po prostu to nie on ale i tak jest wiesz że to on był zawsze tak przecież zrobił i tak to jest właśnie o Przemku Przemek jest ogólnie bardzo żałosnym człowiekiem ciągle gada ten migracji tak dalej ale jak przychodzi co do czego to przecież Chowa się za matką ciągle tylko mówi że matka mu nie pozwala na to matka mu nie pozwala na tamto ale gdyby on naprawdę chciał coś zrobić No to przecież Kurcze nie musiałby wypisywać 100 razy tego samego w internecie czy to na kafeterii czy na wykopie tylko on po prostu by to zrobił natomiast taka łajza jak Przemek taka sierota życiowa taka kaleka po prostu wiadomo że on jest tylko trollem i on on jest taką sierotę mi przegrywem że on nigdy nic nie zrobi może tylko właśnie wstawki razy może tylko z setki razy po prostu powtarzać to samo jak jak jak zatarta płyta po prostu jak zacięta płyta na to jest postarzało stanie tak że on sam siebie po prostu jakby dyskredytuje I powiem wam że to jest żałosne z jego strony bo tak jak mówię a on nigdy nic nie zrobi tak naprawdę na poważnie to człowiek jest tak głęboko zaburzony 10 lat bezrobocia i odcięcia społecznego zrobiło swoje w swoim s******lenia Pogłębia się coraz bardziej ja z tego nie wyjdzie po prostu sam nie wyjdzie może marzyć o może marzyć o normalnym życiu wyjściu z tego wszystkiego po wyjściu z piwnicy wyjść przez przegrywał Ale on tego nigdy sam nie osiągnie po prostu nigdy nie za bardzo zaburzony jest za bardzo s******lony psychicznie i za bardzo s******lony życiową jest ma moją życiową jest po prostu uzależniony od matki matka wszystko za niego robi matka upierze matka poda pod nos żarcie matka załatwisz wszystkie sprawy Przemuś nigdy nie musiał nic a co to jest po prostu życiową Kale kominie Moto on jest po prostu życiową kaleką nie Moto niemota życiowa i po prostu sobie nigdy nie da rady Nie on może gadać może marzyć może udawać że on kupuje furę że on ma dziewczyne tego to i tak dalej ale nigdy nie zrobili nic

Gość gość
Ani jednej p*********j kropki czy przecinka, zdychaj smakosz ty chory pojeebie

Gość gość
uzywaj znakow interpunkcyjnych c***o...i nie p*****l 100 razy tego samego w 1 poscie, wszyscy wiemy ,ze on byl za duzym tchorzem na samoboja. I wszsyc wiemy ze w ciagu 8 lat na kafee znikał juz wiele razy. Wiemy ze on zyje. co do twojego snucia dlaszego tez...To powiem ci ze znam osobe ktora wyszła z przegrywu! i malymi kroami wraca do zywych. Gosc podjąl prace na magazynie,pracuje na 3 zmiany i ma sie dobrze.I robi zaoczne technikum...a 10 lat siedział w domu z depresją.

Gość gość
On tu siedzi na gosciu. A,ze mieszka obok slierniewic tzn Łyszkowice to juz kazdy wie.

Gość gość
sram do ryja temu cwelowi!!!!

Gość gość
Dajcie linka jak go znaleźć na wykopie nie znam się

Gość gość
nie ma kropek ani przecinków bo to było pisane z takiego programu co mówis do mikrofonu a programik sam pisze, dlatego jest tyle błędów i brak znaków interpunkcyjnych. voice note 2 dodatek do chroma

Gość gość
Najśmieszniejsze jest że Przemek kłamie że pracuje za 1800 zł. Przecież dobrze wiemy że on w ogóle nie pracuje. Nawala całe dnie na wykopie i na kafeteri i twierdzi że on pracuje, jest tak żałosny po prostu że gorzej nie można, tak samo jak pracował jako stalowy tak samo jak pracował jako benzynowy na stacji, żałosny mitoman. Od 10 lat tylko wegetuje w swoim świecie fantazji i marzeń ale wiadomo że spiertolenie nie pozwoli mu nigdy opuścić piwnicy

Gość gość
przemek teraz siedzi na wykopie i planuje emigracje do UK :D