Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie chcą sie ze mną przyjaźnić, zawsze chcą czegos więcej

Polecane posty

Gość gość

i nie, że od razu związku, ale seksu na pewno to jest chore, że niby im się podobam, ale jak z prób seksu wychodzą im nici to odwracają swój tyłek i nie chcą się kolegować, w ten sposób traktują mnie gorzej niż kobiety, które im się nie podobają, z nimi to sie spokojnie mogą przyjaźnić a podobno faceci traktują lepiej "ładne" kobiety i starają sie dla nich może akurat tu ma znaczenie fakt, ze poznawałam ich przez internet, no ale czym sie różni kobieta poznana przez internet od innej? ta pierwsza to ma być jakaś łatwa laleczka bez uczuć i rozumu? jest dokładnie taka sama kobietą jaką sie spotyka gdzie indziej a poznaje przez internet, bo jestem nieśmiała i mało wychodzę, nowym znajomym nie pogardzę, brakuje mi nawet znajomych

Gość gość
chciałabym sie zakochać "w realu" ale nie mam za bardzo gdzie poznawać ludzi, w tramwaju? w sklepie? w kinie? gdzie wszyscy przychodzą z kimś

Gość gość
To zakumpluj się z takim co ma dziewczynę. Ja mam dziewczynę i kilka kolezanek, mógłbym się przyjaźnić z kobieta bez kontekstu seksualnego.

Gość gość
Wtedy dziewczyna może mieć jakieś problemy z tym :D Np. teraz mam takiego znajomego, chodzimy do kina, na piwko, ale on od dawna próbuje mnie pocałować i dąży do seksu i widzę, że on juz jest nieźle sfrustrowany i niedługo zerwie znajomość lubię go, ale zaczyna sie zachowywac wrednie ja nie wiem jak to się dzieje, że u innych związki moga sie zrodzic z przyjaźni a u mnie nie, u mnie zawsze na początku mają parcie na seks a jak nie to obraza

Gość gość
Bo pewnie traktujesz ich jak we friendzonie. Oni są na posyłki, stawiają Ci rozrywki. Ty nie oponujesz zbyt mocno. No to chcą rekompensaty. Ty chcesz przyjaciela, czy psa? Ja bym chciał się zaprzyjaźnić z jakaś dziewczyna bez kontekstu seksualnego, bo mam dziewczynę i kumpli. No, ale to się zawsze kończy tak że dziewczyna z którą się przyjaźnie w końcu się do mnie dowala.

Gość gość
Nie stawiają, teraz już płacę za siebie

Gość gość
A skąd jesteś? Może akurat przypadkiem jesteśmy z pobliskich okolic. Ja szukam kogoś do pójścia na kawę i pogadania, dziewczynę już jak pisalem mam, więc zero kontekstu seksualnego, ale czesto ona jest zajęta studiuje w innym miescie, a mi się nudzi w chacie.

Gość gość
ile masz lat, jak sie ubierasz?

Gość gość
Jeśli poznajesz ich na portalach randkowych to nic dziwnego, jeśli już się spotykać z kimś z netu to lepiej z takim poznanym na forach tematycznych bo przynajmniej są jakieś wspólne zainteresowania i jest o czym porozmawiac

Gość gość
ubieram się skromnie, normalnie

Gość gość
Tak to jest, mam podobnie Praktycznie nigdy nie miałam kolegi

Gość prawi 114
bo facet , który dąży do seksu , a nie widział nawet cie nago jest wariatem .. To znaczy , że on myśli tylko penisem i przeleciałby wszystko nawet po ciemku byl dziure miało I tutaj ma racje .. należy takie coś ucinać .

Gość prawi 114
To znaczy , że on myśli tylko penisem i przeleciałby wszystko nawet po ciemku byle dziure miało

Gość gość
Bo to są niedojrzałe głupki

Gość gość
Ja chciałbym mieć kolezankę :)