Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brudasy .Nie dziwię się ze młodzież jest taka skoro sami rodzice dają im taki

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj w kinie . Obok usiadł tatuś z córeczką tak około 13-14 lat najpierw oboje mimo że projekcja juz się zaczęła to oni oboje trajkotali przez tel,spojrzałam na tego faceta mimo że było ciemno to skumal i poszedł z drugiej strony córeczki usiąść. No ale jakiś facet z tyłu grzecznie poprosił ich onie gadanie tak głośno , nie gadali ale oboje pisali sms czy tam coś przez cały film .Szłam do toalety mowie przepraszam to ten dziad i tak nóg nie wziął prawie bym się zabila w tych ciemnościach o jego giry. Bo najlepsze było na koniec kiedy to już zapaliło się światło. Zostawili na fotelach opakowania po popcornie po coli i innym żarciu no świnie po prostu.Chcialam potem ich dogonić i skomentować to ale poszli do kibelka.Nie wiem jak stary piernik może dawać przykład dziecku najpierw do kina zabrał dzieckoale to gadał przez tel, zero kulrury ,porządku . .Brudasy.

Gość gość
nie sprzątają po sobie odpadów bo sami są odpadami

Gość gość
ja swoją corkę od małego uczę że sprzatamy po sobie, nigdy na ulicy nie wyrzuci nic za siebie, zawsze szuka śmietniczki, sprzata swoj pokoj mimo iż ma dopiero 6 lat, na basenie jak jesteśmy nie sika do wody jak większość dzieciaków, mowi wtedy że chce iść do wc.

Gość gość
no cóż, zawsze się trafi jakaś świnia...