Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam dorosłych synów, którzy byli drobno jako dzieci.

Polecane posty

Gość gość

Na jakich mężczyzn wyrośli? Chodzi o wzrost i wagę. Mój synek jest drobny i szczupły. Ma 18 miesięcy a wazy niespełna 9 kilo. Ma 80 wzrostu. Jest takiej drobnej kości. Male stopy i dłonie, drobna buzia. Jestem ciekawa czy z takiego kropka ma szansę wyrosnąć dorodny mężczyzna czy raczej będzie taką drobinką. W rodzinie męża są ludzie wysocy jak i niscy u mnie podobnie. Moi rodzice byli drobni ale my z rodzeństwem to już wzrost 166-170 ja i siostry, a brat to potężny mężczyzna 185 cm. Sami nie wiemy po kom my tacy wysocy.

Gość gość
Mój kolega był w szkole drobny nisk8 bardzo a teraz jest wysoki ma ponad 190ale nie jest potężny tylk9 normalnej budowy

Gość gość
szok, 18 miesięcy i tylko 9 kg? Może chory jest? A takiej drobinki to chłop jak dąb nie wyrośnie. Raczej chucherko.

Gość gość
Moj byl bardzo chudy, ile sie najezdzilam po lekarzach, ciagle na 3 centylu. Teraz ma 18 lat 187 cm wzrostu i 75 kg

Gość gość
Do pani z 15.47, a Pani syn ile miał kg w wieku 1,5-2 latka? Synek jest przebadany od a do z jest zdrowy. Bawet badania genetyczne były i też ok On ma takie skoki wagowe i wzrostowe, że podskoczy i utyje, a potem nic przez dwa lub trzy miesiące. Niejadkiem jest okropnym, a do dziesiątego miesiąca życia to tylko mleczko z piersi pił.

Gość gość
Mój syn był raczej chudy, wzrost miał przeciętny, drobny nigdy nie był. Teraz ma 15 lat 184 cm i 60 kg. Ja sama az do 6 klasy byłam niska i raczej drobna, teraz mam 177 cm i do drobnych nijak nie mozna mnie zaliczyć. Myslę, że trudno powiedzieć, jak będzie się rozwijało dziecko, bo jest duzo przypadków, kiedy dzieci były wysokie i nagle przestawały rosnąc i odwrotnie.

Gość gość
Mój był bardzo chudy. Ale wzrostowo nigdy nie był niski. Teraz 14 lat 183 i 68 kg wagi.

Gość gość
co z tego, że 9kg skoro mały jak dziecko niespełna roczne, bo 80cm to ma dziecko na 50 centylu, które ma rok