Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w moim teściu...:(

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim facetem już prawie 3 lata, od miesiąca jesteśmy małżeństwem. Zawsze lubiłam jego rodziców, są stosunkowo młodzi ( teściowa 43, teść 45), mili, no i ogólnie mam z nimi dobre relacje.. Zawsze też uważalam, że mój teść jest bardzo przystojny i mądry - on jest bardzo szanowanym lekarzem, ja studiuje medycyne, więc mamy sporo wspólnych tematów.. Ostatnio jednak zauważyłam, że moja sympatia do niego staje się powoli fascynacja... Ostatnio nie mogę przestać o nim myśleć, coraz częściej też jak patrze na mojego męza to myślę sobie 'ale x ma fajnego syna' .. Jeżeli mamy wolny dzień i mamy odwiedzić jego rodziców lub moich to ja zawsze nalegam na to żeby jechać do jego rodziców.. Po prostu uwielbiam przebywać w towarzystwie teścia... To jest cudowny facet, bardzo mądry, elokwentny a bardzo niedoceniany przez żone. Na pewno nie zamierzam zostawić mojego męża dla jego ojca, bo raz, że on na pewno by mnie olał, a dwa, że kocham mojego męza... tylko problem w tym, że jego ojca też... JAk się odkochać :((( ?

Gość gość
zaproś teściów do wyrka

Gość gość
Nie zakochałaś się. Minie ci. Ochłoń i nie świruj,

Gość gość
Ale teściu szczęściarz. Ma żonę i zakochaną w nim synową. Mmmmm :D Myślę, że nie będzie narzekać :)

Gość gość
15.24 cięzko się w takim facecie nie zakochać.. Najbardziej mnie w nim rozczula, że jest ze swoją żoną ponad 20 lat, a nadal jest w niej zakochany.. Wiem, że nawet by na mnie nie spojrzał, ale mimo to strasznie mi się podoba.

Gość gość
Tylko wspólczuć takiej zdziry twojemu facetowi

Gość gość
3/10 bo się jednak nabierają :D a i pomysł nieco tchnie świeżością

Gość gość
12;59 dlaczego zdziry ? Moja wina, że sie zakochałam ? Gdybym wskoczyła mu do łóżka to byłabym zdzirą, ale ja to wszystko trzymam sobie, nikt oprócz was się o tym nie dowie. I niby dlaczego sądzisz,że to prowo ? Moze takie przypadki nie zdarzają się często, no ale jednak.

Gość gość
Dziecko ochłoń!!! Przestań na ukosa czas odwiedzać teściów i nakręcać sie jak gowniara!!! Przejdzie Ci! Doceń to co masz! A swoją droga współczuje twemu mężowi.. serio..

Gość gość
Takie sytuacje sie zdarzaja, niestety. Na pocieszenie powiem Ci, ze jak kiedys urodzisz dziecko, to ono bedzie mialo geny po ojcu i dziadku. Podejrzewam, ze Twoj tesc bardziej Ci imponuje niz to ze jestes w nim zakochana. Nigdy sie nie przyznaj do uczucia! To Ci minie z wiekiem.

Gość gość
15.54 masz racje, pewnie bardziej mi imponuje. Zresztą jak teraz o tym myślę, to mój facet był pierwszym mężczyzną w moim wieku, który mi sie spodobał. Wcześniej zawsze imponowali mi tylko Ci, przynajmniej 10 lat starsi, którzy już coś w życiu osiągneli, mają doświadczenie itd.

Gość gość
Pomysł sobie ze twój mąż bedzie taki też,w wieku 45 lat;) Masz na co czekać. A teścia odpuść bo nic z tego nie będzie. Każdy w małżeństwie kimś sie zafascynuje.mija to,tobie też minie jak kazdemu

Gość gość
prowo 1./10/ znałas meza 3 lata...to pewnie i 3 lata tesciow, I wówczas nic nie czlas do tescia?I jakbys go kochaała to bys sie wahala ze slubem. zdziro.:) to chor ei oblesne...on ma byc twoim tata.

Gość gość
Dobra, milosc to za duże slowo.. zauroczenie. Faktycznie, znam jego rodziców już dobre 2 lata, ale tak jak pisze, od początku go bardzo lubiłam ale ostatnio spędzałam z nim sporo czasu, dużo rozmawialiśmy i stąd to zauroczenie..

Gość gość
Ja tez zakochałam się w teściu ,zaczelismy wspolzyc trfa to już ponad 10 lat! Nieszukam innych przygód mam to w domu,conajmniej2-razy w miesiącu kochamy się,jestem spelniona w seksie.Maz wie ze miewam z nim-sex,twierdz ze to w rodzinie gdzie niema-plotek ze(puszczalska-zona)itd.Malzenistwem jesteśmy prawje-19Lat kochamy się-bardzo,mamy dwoje dorastających dzieci.Polecam toleracyjnym malzenistwom,pogadam z podobnymi:tel 603072779-Jadwiga.

Gość gość
Teść ma tylko jedną wadę. Otóż zawsze gdy skorzysta z toalety to zostawia muszlę ubabraną w gó\wnie. Niby taki mądry, światowy człowiek a takie chamidło z niego:(

Gość gość
Dziewczyno mam to samo! Co tam słychać? Coś się działo przez te pare miesięcy?

Gość gość
Co ciekawe, zauważyłam, że jak wchodzę do łazienki a wcześniej teściu korzystał z kibelka, to w ogóle tam nie śmierdzi tylko wręcz pachnie. Wiem, powiecie, że teść używa odświeżacza powietrza ale ja poważnie myślę, że on jest tak idealny, że nie robi na śmierdząco. W końcu jest lekarzem więc chyba się zna na zdrowym odżywianiu.

Gość gość
Podszyw z tą brudną muszlą. Teść wie do czego służy szczotka kiblowa:O

Gość gość
Ja się nie zakochałam w moim teściu ale bym mu chętnie się wypięła