Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dzieci są idealne?

Polecane posty

Gość gość

Czy zauważacie wady swoich dzieci? Chodzi o wygląd lub cechy charakteru. Moja koleżanka stwierdziła, że jej córka jest bardzo udana, ja tak nie uważam. Ale ona nie dostrzega wad swojego dziecka.

Gość gość
Nikt ich nie dostrzega, pracuję w przedszkolu i cos o tym wiem

Gość gość
Oczywiście,ze dostrzegam.Moja trzylatka jest baaaardzo uparta,chce wymuszać płaczem i krzykiem(chce ale jej sie nie udaje). Jeśli chodzi o wygląd to myśle ze jej największa wadą jest to,ze ma bardzo cienkie włoski(ubolewam trochę nad tym,bo sama mam włosy po pas bardzo gęste a bardzo lubię czesać :( )

Gość gość
cienkie włoski to nie wada, tylko cecha

Gość gość
Niestety, rodzice zawsze myślą, że ich dziecko jest "naj"...

Gość gość
Moje dzieci sa bardzo udane :P Córka jest sliczna jak z obrazka i to nie tylko moja opinia, a syn rosnie na łamacza damskich serc :D Widze wady moich dzieci i mnie uwieraja, córka jednak ma więcej zalet cos tam w niej zostało z tego co jej wpoilismy, za to charakterek ma po mamusi :P Syn jest baardziej rozpieszczony, leń smierdzacy i egocentryk, ma takie jeden rysik charakteru , którego nie trawie .. Wiem jakie wady maja moje dzieci.. nie sa idealne, ale dla mnie i tak najlepsze na swiecie :P

Gość gość
a jak maja myslec? ze ich dziecko jest naj- gorsze?

Gość gość
gość dziś a jak maja myslec? ze ich dziecko jest naj- gorsze? XXX pytanie czy dostrzegają wady, niektórzy są ślepo zapatrzeni

Gość gość
Moja trzyletnia corka rozpieszczona potwornie, jest uparta, sama nie potrafi sie soba zajac na dwie minuty. Ale jest tez bardzo samodzielna, slicznie mowi jest bardzo towarzyska i ludzie ja lubia. Nie jest ladnym dzieckiem

Gość gość
Oczywiście że wiem jakie są wady mojego dziecka, natomiast nad wadami (w sensie zachowań) można pracowac. Akceptuję moje dzieci z wszystkimi ich wadami i tak, dla mnie moje dzieci są idealne!!!

Gość gość
mój syn wyglada jak kosciotrup mimo ze je sporo i ma rude wlosy... wole córkę, jest śliczna włoski czarne po tacie i oczka jak węgielki ":)

Gość gość
Te, które piszą, że ich dziecko jest rozpieszczone same są temu winne niestety i nie jest to wada dziecka tylko błąd wychowawczy rodzicow. A odnośnie tematu. Tak, widzę wady swoich dzieci i absolutnie nie uważam ich za ideały, a tymbardziej nie traktuje ich jak pepki świata.