Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwazylam sie szok

Polecane posty

Gość gość

99,9' Boze kochany. Kiedy sie tak zapuscilam. Pamietam jak jeszcze bylo 80' Nie potrafie sobie ze,soba poradzic, wstydze sie zaczac uprawiac sport -wysmieja mnie. Nikt mnie nie chce.....co sie dziwic. Nawet wstydze sie przyznac ze sie odchudzam bo znowu wytrzymam tydzien i kolejna porazka. Brzydze sie sama siebie.

Gość gość
szukam takiej z ciałkiem

Gość Poikaa
kup sobie rowerek stacjonarny, w media expert sa nawet tanie. do tego np. jakas mel b czy chodakowska. wtedy nikt nie bedzie 'cie wysmiewal' ani nawet patrzyl na Ciebie bo bedziesz to robic w domu :) nie ma co narzekac, bierz sie za siebie. potrzeba czasu, ale wiesz, ze czas - z cwiczeniami i dieta czy bez tego - tak czy owak uplynie. nie katuj sie nie wiadomo jakimi dietami - wszystko po kolei. najpeirw cwicz, pij duzo wody...i uwierz mi, ze wszystko samo przyjdzie - chocby brak chęci na batonika ;)

Gość gość
Ja w zeszłym tygodniu 42, teraz juz 39. Znów mnie wsadzą do szpitala :(

Gość gość
Autorko, kiedyś jadąc samochodem widziałam dziewczynę biegnącą chodnikiem. Była ubrana na sportowo, ewidentnie uprawiała jogging. Była dosyć otyła, a na jej twarzy zmęczenie malowało się na zmianę ze wstydem i zawzięciem.. Gdy na nią popatrzyłam spuściła wzrok, na pewno nie raz spotkała się z pogardą.. :O Tymczasem nie wiedziała jednego, tego co sobie wtedy pomyślałam o niej tzn. Vai avanti ragazza! Non arrenderti, sei grande!.. (do przodu dziewczyno, nie poddawaj się, jesteś wielka) Zaimponowała mi. Jestem pewna, że teraz jest o połowę szczuplejsza ;)

Gość gość
Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij nawet 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl ! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wygraj konkurs przemiana miesiąca i zgarnij nawet 10.000 złotych na www.igortreneronline.pl !