Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy faceci chodza do burdelów?

Polecane posty

Gość gość
Ja nie chodziłem burdel miałem 2 pare drzwi dalej :)

@ gość dziś Cóż, niektórzy się brzydzą kaszanki, ale i tak ją zjedzą, jak będą głodni :P

Gość gość
Ale tacy faceci co i tak "zjedzą jak są głodni" nie zasługują na jakikolwiek szacunek. Ktoś kto nie umie panować nad sobą jest żałosny. Poza tym taki facet, to pewnie nawet byłby zdolny zgwałcic gdyby "był głodny" a byłaby okazja :O

Gość gość
Jak żona lub kobieta im nie daje to szukają czegoś na boku. Facet niestety albo może stety tak ma że musi dmuchać. Inaczej nas jajka bolą co potem prowadzi do prostaty.

Gość gość
Jak żona lub kobieta im nie daje to szukają czegoś na boku. Facet niestety albo może stety tak ma że musi dmuchać. Inaczej nas jajka bolą co potem prowadzi do prostaty.

Gość gość
Ja mam ladna zone i chetna a i tak chodze. Zawsze to jakas odmiana.

Gość gość
Ach te kobiety.Potem się dziwią czemu facet ma prostate.

Gość gość
W sumie to prawda ze baba bez bolca dostaje potem p*****lca.

Gość gość
prostate mają z nadmiaru sexu

Gość gość
13:29 Facet który ma honor, umie sobie z tym poradzić w godny sposób :) A jak żona taka zła i niedobra :D to uczciwie stawia sprawę, odchodzi i szuka innej. A nie macza w szambie za pieniądze :P

Gość gość
jaja nie bolą jak mężczyzna długo nie uprawia seksu więc skończcie pisać bzdury zboczeńcy, seksholicy

Gość gość
Zbyt długie przetrzymywania nasienia zł a wpływa na prostate. Tak mi powiedział lekarz. Dwa monogamia jest wbrew naturze, no chyba że wolicie tak jak w islamie. Po trzecie znam dziewczynę która płaci za sex lesbijski a ma męża i dzieci.

Gość gość
Bzdury z nadmiaru sexu ma się problem z proststą

Gość gość
Naukowcy mówią, że zbyt częsty seks i masturbacja powoduje raka proststy

Gość gość
Gowno prawda, jak masz nadmiar a nie spuścisz, to będziesz miał polucje i samo się spuści :D Wcale do tego nie potrzeba d***** :D

Gość gość
Żona mi od dawna nie daje i ma z tego radochę. Nie da mi, da innemu. Zawsze ktoś skorzysta.

Gość szry
dajcie te rzekome wypowiedzi lekarzy na kowadlo, jakies wyniki badan, tez moge wymyslic 20 teorii ktore "powiedzial lekarz" a kazda bedzie inna. co to za problem wysysac bzdury z palca...

Gość gość
Potwierdzam. Miałem badanie prostaty i też mi powiedział lekarz że nie można przestrzymywac nasienia. Ktoś chyba nie do końca wie co to są polucje nocne. A w ogóle to nie o tym temat.

Gość gość
Znawcznie penisa jajek i prostaty. Każdy facet ma tak ze z braku seksu bola jajka i po jakimś dluzszym czasie okazuje się że ma prostate. Sperme trzeba chociaż raz w tygodniu wystrzelić aby rozluźnić prostate.

Gość gość
znawco od penisow i prostaty jaja nie bolą jak się nie spuścisz

Gość gość
z nadmiaru masturbacji i seksu ma się problem z prostatą

Gość gość
gość dziś Od tłustego sera i mleka też

Gość gość
No dobra, ale czy od razu trzeba spuszczac w dziwke albo byle przygodna lale??? No nikt mi nie powie że to zdrowsze :D Można złapać dużo poważniejsze choroby i do tego się upodlic... To już lepiej sobie zwalić samemu jak tak bardzo ciśnie :P A seks uprawiać ze swoją dziewczyną/żoną jak na człowieka przystało :)

Gość gość
Guz prostaty rozwija sie 10 lat i dopiero daje znać medycy.

Gość gość
A co to ma do korzystania z burdelow???

Dziewczyny drogie skoro tak was męska seksualność brzydzi weźcie się może za kobiety... Dla normalnego mężczyzny i tak z was żadne pożytku bo po samej gadce widać że cierpicie na kłodowatość wrodzoną.

Gość gość
Korzystam z takich przybydkow od dawna i ani nie złapałem żadnej choroby, ani małżeństw o mi się nie rozpadło ani nie czuje się upodlony.

Gość gość
0rk ja nie jestem kloda , z mezem mamy swietny sex od poczatku , a oboje twierdzimy ze placenie za seks lub sprzedawanie go to klęska życiowa , nawet jesli w gre wchodza wielkie sumy wiec rozumiem autorke powaznie traktuje swoje zycie po prostu i nie chce nieudacznika ktory odwiedza k...dołki tez mialam takie podejscie i od 5 lat jestem z porzadnym facetem ktory by nie tknal takiej 'Pani' Milego wieczoru

Gość gość
Przecietna dzisiejsza kobieta robi to samo co prostytutki. Uwazacie sie za lepsze a wcale nie jestescie.

Gość gość
Ta nie jesteś kłoda? A miałaś trójkąt, Bdsm, sex z inna para? Bo ja miałem ale część z tego za kasę.