Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madamw

kontuzja kolana

Polecane posty

Mam 14 lat i niecały rok temu skręciłam kolano . Parę dni temu mocno uderzyłam się tym kolanem o mosiężny stół , od tego czasu kolano znowu mnie boli . Czy mogła mi się odnowić kontuzja ?

Gość gość
Jeżeli odnowiła ci się kontuzja to najlepszym sposobem na jej pełne zażegnanie jest poddanie się rehabilitacji. Polecam ci www.reha-kfz.pl w Krakowie. Pracują tam świetni specjaliści, dzięki którym wrócisz do pełni zdrowia i unikniesz odnowienia kontuzji w przyszłości.

Gość gość
Co do Krakowa to osobiście mogę polecić wam ośrodek rehabilitacji www.fizjomotus.pl Zajmują się tam leczeniem stawów obwodowych w tym kolan. Mam pracę stojącą, więc musiałam szybko odzyskać sprawność. Tam otrzymałam pomoc, której potrzebowałam.

Gość gość
Jeżeli ma się podejrzenie odnowienia kontuzji to trzeba jak najszybciej udać się do ortopedy. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu to mogę wam polecić gabinet ortopedyczny www.lekarzortopedawroclaw.pl Tam otrzymacie profesjonalną pomoc.

Gość gość
Po swojej wielotygodniowej kontuzji zdecydowałam się w końcu na wizytę w www.cnr-med.pl gdzie skutecznie zrehabilitowali mój odcinek lędźwiowy kręgosłupa przez co mogłam wrócić do pełnej sprawności. W moim przypadku okazało się że to siedzący tryb życia tak mnie załatwił.

Gość gość
Cześć witam. Kompresy Flex zacząlem używam jak mnie kontuzje zaczęły męczyć od biegania i rzeczywiście pomagają zwłaszcza chłodzenie daje efekty.

Gość grelina
Sama jestem po kontuzji kolana. I to z mojej własnej winy. NIgdy nie bierałam ale jak zaczelam to narzucałam sobie zbyt mocne treningi i to sprawiało, że zaczełam mieć problemy z kolanami.Co pomogło ćwiczenia z rehabilitantem rozgrzewka zmniejszenie intensywnosci treningu ( więcej spacerowania) oraz opaska kompresyjna: www.os1st.pl Opaski takie zmniejszają siły działajace na stawy.

Gość Tiruma

mi się kontuzja kolana odnowiła i dlatego chodziłam do rehaexpert w Krakowie na rehabilitację. pomogli mi, nie ma bólu, sprawność pełna...ale jednak muszę uważać na kolano mimo to. ale opłaca się trafić na dobrego specjalistę 🙂 

no wlasnie w rehaexpert doskonale pomagają. ja jestem zadowolona bo widze ze mi poświęcają sporo uwagi i faktycznie pomagają dobrze wyjść z kontuzji! zachwalam sobie to miejsce!

Gość Kiwka

ja leczyłam się po kontuzji kolana w Reha Expert w Krakowie. i szczerze mówiąc nie mogłam lepiej trafić! bardzo dokładnie i rzetelnie ćwiczenia przeprowadzone. jestem zadowolona że do nich trafiłam!