Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Hanniia

Sushi z budki?

Polecane posty

Gość Hanniia

Pracuję w gastronomii od kilku już lat i od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem pójścia na swoje ale jak każdy obawiam się niepowodzenia i ryzyka jakie niesie za sobą inwestycja. Podpowiedzcie mi co sądzicie o pomyśle otwarcia małej budki z sushi (wyczytałam na stronie unilever, że to jedno z bardziej trendy dań na szybko ostatniego czasu: https://www.unileverfoodsolutions.pl/Aktualnosci/kuchnie-swiata/Sushi.html) ale czy nas polaków stać na takie dania?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×