Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety tak majęczą o porządnego faceta, ale jaki to ten porządny

Polecane posty

Gość gość

facet i czy Ty jako kobieta masz zbieżne cechy do tych, które wymagasz?

Gość gość
Jak kobiety mowia ze chca porzadnego/romantycznego/dobrego/...i co im tam jeszcze przyjdzie do pustej glowy to znaczy ze chca przystojnego tylko a jak juz takiego nie ma to z kasa. Do niczego innego sie to nie sprowadza. Czyli jak w zyciu uroda i pieniadze sie licza.

Gość gość
to taki ktory Pilnuje jednej spódnicy ( nie d****arz,czy komplemenciarz dla innych) a zatem wierny,oddany, który nie ucieknie w chorobie kobiety, nie zostawi, wraca z pracy do domu ito jest najważniesze , lubi spędzac czas ze swoją kobietą a nie kolezkami od piwska, którzy wcześniej czy później panienkę mu z zazdrości o dom podłożą:D To także taki ktory oprocz roli kochanka spełnia funkcję przyjaciela bo jedno bez drugiego sprawi,że związek się nie klei jak nalezy.

Gość gość
ło matko, ale mameja z opisu - typowy bohater dowcipów

Gość gość
11:45 Ja takiego mam :)

Gość gość
11.53 i ja też:) bo na tym polega i dojrzałość i odpowiedzialność i miłość w związku, Ci ktorzy tego nie rozumieją i się śmieją z tego, mają inny świat wartości, potrzeb i nie wiedzą czym jest prawdziwa więź

Gość gość
kobiety chca teraz otwartego zwiazku zeby 1 misio je utrzymywal a stado innych ro/chalo

Gość gość
powinienes dodać niektore bo niewszystkie np ja NIE!

Gość gość
gość dziś powinienes dodać niektore bo niewszystkie np ja NIE! X aaa, jestes tak samodzielna ze wszystkich o tym musisz dobitnie informowac.... bo... bo co? wszyscy maja cie po glowce glaskac? gratulowac? codzienne zyczenia pisac? piesni pochwalne ukladac? wychodzi na to ze nie wiadomo czy sie chwalisz czy sie ZALISZ. skoncz zabiegac o atencje.