Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pod jakimi warunkami zdecydowałybyście się zmienić głos z PiS na PO?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczynki, już niejako wyszedł ten temat na kafeterii związany z możliwością objęcia przez PO rządów za 2 lata - szczególnie naciskają na to osoby, które genetycznie mają zakodowaną niechęć do PiS. Pytanie adresuje przede wszystkim do osób, które w poprzednich wyborach oddały głos na PiS, co powinna zagwarantować PO, abyście radykalnie zmieniły swe sympatie polityczne? Ja jak się nad tym dłużej zastanowiłam to przede wszystkim brak dyskryminacji pierwszego dziecka i bezwarunkowy zastrzyk gotówki w formie 500+ także na pierwsze dziecko.

Gość gość
jakby fuc kaczafi umarł :(

Gość gość
Nie wierze PO. Głosuję na PiS i będę głosował. Ta partia dotrzymuje słowa.

Gość gość
Nie zagłosuje na PO. Nie ma warunku, który by to zmienił.

Gość gość
Nie zagłosuję na PO. Nie przekona mnie ta partia. Ufam PiS. Prawo i Sprawiedliwość wprowadza dobre zmiany.

Gość gość
Nie musimy zmieniać bo nie głosujemy na PiS

Gość gość
Nie przekonuje mnie PO. Nie ufam tej partii.

Gość gość
Tylko Prawo i Sprawiedliwość mnie przekonuje.

Gość gość
jak można głosowac na coś co kompletnie sie nie sprawdziło i było tylko kontynuacją tego dziadostwa w którym tkwiliśmy najpierw 50 lat a pożniej 25:-D to tak jakbyś wdepnął w g****o,wiedział gdzie ono lezy i pomimo tego wdepnął byś ponownie.Toż to jakis absurd:-D Pis nie jest opcja idealną ale nie ma alternatywy na chwilę obecą i jeszcze długo miało nie będzie ale być może za parę lat na pisowskim gnoju wyrośnie coś lepszego.Na chwile obecną jakiekolwiek partyjki,które powiązane są z ludzmi,którzy rządzili tym krajem przez bez mała 70 lat powinny być absolutnie i całkowicie zmarginalizowane czy wręcz usunięte ze sceny politycznej.

Gość gość
żadne PO !! tylko PISS bo: 500 plus,wczesniesza emerytura,dzieci do szkoły o 7 lat i likwidacja gimnazjów!!

Gość gość
Głosować na PO, która wyprzedaje majątek narodowy, patrzy przez palce jak wywalają ludzi na bruk, odbiera nam nasze oszczędności, wprowadza wszelkiego rodzaju niesprawiedliwość społeczną, bogaci się kosztem biednych ludzi, hołduje dzikiemu kapitalizmowi w stylu "sprytniejsi zabierają uczciwym" itd itp. To trzeba nie być przy zdrowych zmysłach!

Gość gość
NIGDY WIĘCEJ PO U WŁADZY.

Gość gość
Po 1 Kopacz by musiala pokazać cycki w tv po 2 obciagnąć Tuskowi a po 3 Niesiołowski musiał by w tv zjeść mirabelki z pod smietnika i szczaw z nasypu kolejowego:-P

Gość gość
A po 4 Tusk musiał by zrobic minete kanclerz niemiec tez w tv:-P

Gość gość
Rozliczają HGW, zaczynają dobierać się do skóry Tuskowi, a co z panią Kłamacz i bulem? Ujdzie im na sucho?

Gość gość
Ja głosuje na PO. Uwaażam, że dopiero wtedy kobiety będą szanowane jak w Niemczech czy w Szwecji. Teraz w Polsce codziennie dochodzi do milionów gwałtów. Jestem feministką i głosuje na PO i jestem z tego dumna. Tylko oni są uczciwi!

Gość gość
6,12 siorbniesz mi gałe?;-)

Gość gość
Oni sa właśnie nieuczciwi, platforma jest politycznie spalona i nie ma w wyborach żadnych szans. Już wolałabym SLD niż tę partię oszustów. Prawdziwą opozycją dla PiS powinna być teraz lewica a nie skompromitowana PO z przystawkami.

Gość gość
Na PO nigdy, to partia oszustów, reprezentują interesy elit zapominając o zwykłych prostych ludziach, do czego jawnie się przyznają. Czy zwykli biedni nie mają praw wyborczych,można ich wyrzucić na bruk, wyśmiewać się z ich ubóstwa i porównywać do patologii jak wielu wyborców PO to robi.

Gość gość
też nigdy na PO. to już wolał bym Kukizów. a tak naprawdę to nue ma poważnej alternatywy dla PiS. szczególnie że robią to co nikt do tej pory - realizują obietnice wyborcze.

Gość gość
Dyskryminacja 1.dziecka (jedynego)to masakra jakaś. 90%kasy tzw.500plus dostają patole mające 3-5i więcej dzieci gdzie kobiety są już po 40stce i chociażby się zes. Raly nie zrobią więcej. Wśród nich wiele nigdy nie pracowało a te które pracowały to rzuciły pracę bo im się nieopłaca a normalna rodzina planujaca potomstwo z jednym dzieckiem nie może dostać bo im przekracza dochód 800zl na członka rodziny. Weź wyzyj za tyle,oplac rachunki,kup jedzenie, chemię,kosmetyki, bilety do szkoły, ciuchy i cała reszta. Ani PO ani Pis!!!!!!!! Wszędzie te same mordy.

Gość gość
W mojej rodzinie jest trójka dzieci i matka i ojciec pracują

Gość gość
Wszystkie posty wysłane z Nowogrodzkiej przez piss trollika: gość wczoraj Nie wierze PO. Głosuję na PiS i będę głosował. Ta partia dotrzymuje słowa. Zgłoś gość wczoraj Nie zagłosuje na PO. Nie ma warunku, który by to zmienił. Zgłoś gość wczoraj Nie zagłosuję na PO. Nie przekona mnie ta partia. Ufam PiS. Prawo i Sprawiedliwość wprowadza dobre zmiany. Zgłoś gość wczoraj Nie musimy zmieniać bo nie głosujemy na PiS Zgłoś gość wczoraj Nie przekonuje mnie PO. Nie ufam tej partii.

Gość gość
PO mieliśmy przez 8 lat. Nie sprawdzili się. Jakim trzeba być debilem, żeby dać im szansę?

Gość gość
Nie głosuje na nikogo. To debile po podstawówce są. I takie c***y rządzą krajem? W ogóle ten cały sejm w powietrze wysadzić. Uchodźców poprosić i z przyjemnością posla ich na zieloną łączke.

Gość gość
PiS nade wszystko. Kto nie głosuje na PiS nie jest Polakiem, tylko hydrantem.