Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszłyście za mąż z rozsądku czy z miłosci?

Polecane posty

Gość gość

dla kasy, pozycji męża czy dla uczucia?

Gość gość
hajs mu sie zgadzał. A pozniej okazał sie też spoko facetem :)

Gość gość
Rozsądek kazał mi zawsze otaczać się odpowiedzialnymi, wykształconym i mężczyznami. I w jednym się zakochałam.

Gość gość
Wyszłam za mąż z wielkiej miłości. Obydwoje z pustym portfelem i wielkimi marzeniami. Mieliśmy gorsze chwile przez finanse ale kochamy się i nie żałuję swojego wyboru, chociaż na pewno łatwiej jest kiedy zakocha się w kimś bogatym ;-)

Gość gość
to musicie być ładne, że was facet z pozycją chciał. a może po prostu macie swoje sztuczki ;)

Gość gość
Wyszłam za mąż z rozsądku. Wydawało mi się wtedy, że nie potrafię się zakochać, więc podjęłam decyzję głową. Później się okazało, że potrafię :)

Gość gość
dla niego jestem ładna, zdanie reszty mnie nie interesuje. On wie, ze jestem materialistką :)

Gość gość
No ale skoro uważałaś, ze nie potrafisz sie zakochac to po co zawracać facetowi głowę? Ma być tylko bankomatem? W takiej sytuacji uczciwiej jest byc singielką.

Gość gość
A on mógłby poznać kogoś kto go naprawde kocha a nie wyrachowaną egoistkę.

Gość gość
materialistki pod mur

Gość gość
gość dziś to musicie być ładne, że was facet z pozycją chciał. a może po prostu macie swoje sztuczki >>> mają ciasne pissdy i połykają, ale za kilkanaście lat zostaną wymienione na młodsze modele

Gość gość
gość dziś zazdrosnice do gazu :) Jak widac ja mu odpowiadam, wiec ty nie zatopnisz w nim kłów ;)

Gość gość
gość dziś - on wiedział, że go nie kocham a i tak się oświadczył. Nigdy go nie okłamywałam. Tak bardzo zależało mu na tym, żeby ze mną być, że za niego wyszłam. Dla mnie to było wygodniejsze, a jego to uszczęśliwiło, więc nie rozumiem kontrowersji. On nie chciał kochającej dziewczyny, tylko mnie. Za wszelką cenę.

Gość gość
gość dziś dla niego jestem ładna, zdanie reszty mnie nie interesuje. On wie, ze jestem materialistką usmiech.gif Czyli jak on przestanie zarabiać to spíerdolosz do bogatszego sąsiada, na taką to tylko można się odlać

Gość gość
Ja nie potrafiłabym być nawet w krótkim związku z kimś kogo nie kocham a co dopiero wyjść za mąż, przeciez to jest niszczenie temu facetowi zycia.

Gość gość
gość dziś bo to był debil i desperat

Gość gość
A co takiego w sobie masz, że go tak oślepiło?

Gość gość
Ten facet jest bardzo zadowolony z takiego stanu rzeczy. Jesteśmy razem od wielu lat i nie widzę, żebym mu w jakikolwiek sposób zniszczyła życie.

Gość gość
Czyli jak on przestanie zarabiać to spíerdolosz do bogatszego sąsiada, na taką to tylko można się odlać x Na szczescie jest tak ustawiony, ze mu nigdy nie zabraknie. Ja potrafie tak zyc i mi z tym dobrze. On wie dlaczego z nim jestem i gdyby chcial to juz dawno by odszedl. Czego moge chciec wiecej od zycia? Mam faceta, ktory mnie kocha, duzo zarabia, mam dobry seks, on obiad i niemarudzącą na wszystko zone, wiec high life. :)

Gość gość
gość dziś one mają to w d'upie, bo to egoistki i lenie, liczy się tylko co one zyskają, czyli hajs i komfort, najlepiej bez ich wysiłku

Gość gość
gość dziś - pojęcia nie mam. Ale podobno miłość jest ślepa :D Kiedy się poznaliśmy ani nie byłam specjalnie piękna, ani rozchwytywana. Widocznie zobaczył we mnie potencjał, bo po kilku latach przestałam przypominać dawną siebie i zrobiła się ze mnie laska. A może chodziło mu o coś zupełnie innego? Nie wiem, szczerze mówiąc, nigdy o to nie pytałam.

Gość gość
Tak, jestem leniem i mi sie poszczescilo. Jestem w 100% pewna, ze masz bol hemoroidów zyjac z biedakiem :)

Gość gość
gość dziś nigdy to dosyć długo. Drukuje kase w piwnicy czy handluje zielskiem lub proszkiem? albo polityk

Gość masz kariere sępa
gość dziś za pare lat wymieni cie na nowszy model i twoja kariera sępa się skończy

Gość gość
związki za kase są dosyć żałosne, ale niech wam będzie że coś "zyskujecie"

Gość gość
gość dziś gość dziś nigdy to dosyć długo. Drukuje kase w piwnicy czy handluje zielskiem lub proszkiem? albo polityk x adwokat + ma sieć firm w USA. Tutaj to normalne. Przykre, że Polakom "bogactwo" kojarzy się tylko z działalnością przestępczą.

Gość gość
ja wyszłam z miłości za chłopaka który nie miał dosłownie nic, nie żałuję i dzisiaj zrobiłabym to samo :)

Gość gość
a ja chciałabym żeby mnie ktos po prostu kochał i był zdrowy psychicznie :D no i ja chcę kogoś kochac, czuć przy nim spokój, bezpieczeństwo, szczęście nie wiem o co kaman, ale ostatnio wszyscy chcą mnie po prostu przelecieć, nie jestem głupią różową lalką zauważam, że niewielu facetów szuka żony, jak są "atrakcyjni" to sie bawią ile wlezie, bo myslą, że mają jeszcze mnóóóóóstwo czasu dlatego dziwię się skąd macie tych bogatych i chętnych na ustatkowanie w dodatku same piszecie, że nie jesteście idealne

Gość gość
masz kariere sępa dziś gość dziś za pare lat wymieni cie na nowszy model i twoja kariera sępa się skończy x Chciałabyś. Mnie daleko do marudzącej, wiecznie toczącej piany z gęby żony. Także jedyne co będzie chciał sobie wymienić to zegarek jak mu sie zabrudzi :)