Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszłyście za mąż z rozsądku czy z miłosci?

Polecane posty

Gość gość
dlatego dziwię się skąd macie tych bogatych i chętnych na ustatkowanie w dodatku same piszecie, że nie jesteście idealne x Akurat ja swojego dorwałam przez przypadek. Typ z Seattle. :)

Gość gość
gdy facet jest brzydki, gruby i ma kasę to może wtedy woli mieć zonę, bo jeśli jest naprawde brzydki to widzi, ze jego kasa aż tak nie działa (no bo przecież z mężem trzeba spać i się nie brzydzić)

Gość gość
Taa. Brzydkiego i grubego to ja bym kijem zdalnie sterowanym nie tkneła :D

Gość gość
gość dziś - mój też nie jest idealny. Poza tym, 15 lat się bawił, zaliczał, imprezował. Przyszedł taki moment w jego życiu, że chyba przestało mu się podobać wracanie do pustego domu z dziewczyną, której imienia rano nie będzie pamiętał. Poznaliśmy się w barze w Bangorze, gdzie siedziałam morka jak topielica i piłam grzane wino. I się zakochał. Podobno niektórzy tak mają.

Gość gość
Ty go lepiej przebadaj czy jakiejś wenery nie ma bo jeszcze cię czymś zarazi.

Gość gość
Gdyby miał mnie zarazić, to by to zrobił przed ślubem :D A to już lata temu było. Był mądrym chłopcem, nie przyrobił żadnych dzieci, nie załapał żadnej francy. A teraz spokojnie siedzi w domu i jest zadowolony z życia. A ponoć miał być straszliwie nieszczęśliwy i miałam mu życie zrujnować.