Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

43cm w bicepsie

kocham dziewczynę ze zdjęcia kocham

Polecane posty

Zapominasz chyba, że te zdjęcia są zamazane? Poza tym zrobione są tak, żeby nikt kto mnie zna nie mógł mnie na nich rozpoznać, taka głupia to nie jestem :D

Ty musisz mieć jakas schizofrenię? Wiesz? Poważnie Ci mówię, najpierw mnie wyzywasz, teraz adorujesz?

Gość gość
C każdy już widzi że jaja sobie z ciebie robi, a ty się choroby doszukujesz

Ja nie wykluczam źe to ty, ale też nie mam zamiaru wnikać czy to twoja siostra, koleżanka czy ktokolwiek.Chciałbym tylko żeby osoba na zdjęciu wiedziała, że jest inna osoba, która poczuła do niej hnmm jakby to określić- coś metafizycznego, psychicznego ale zarazem silnego,szczerego i prawdziwego.Nie jest to zwykły popęd czy pożądanie.To silne uczucie.Tak wiem, źe nie spotkaliśmy się na żywo.Ale mimo to wszystko co tu piszę jest realne i prawdziwe.

Jakie zdjęcia? Mi nikt nie wysyła zdjęć, po czatach też nie latam bo już dawno z tego wyrosłem.Kilka lat temu ostatnio z kimś rozmawiałem na gg.Zdjęcia, które wkleiłem w tym temacie to swego rodzaju moje oświadczenie, przedstawiają JEDYNĄ osobę do której się zwracam.Reszta mnie nie interesuje, po prostu.

Gość gość
Wrozbella dziś gość dziś na dodatek jeszcze piszesz z gościa? oczko.gif No nieźle. Mała radna- zapomnij o mnie. DUŻA rada: pomysl na drugi raz że świat nie kręci się wokół ciebie -nie znamy się - ja zawsze pisze z gościa -nawet o tobie nie mysle, tym bardziej nie mam czego zapominac. Az dziwne że niby wrózka, a myli osoby i widzi nie tych co trzeba

gość dziś a czy Ty do tej pory nie zrozumiałeś kim jestem? Ze Wrozbella to tylko nick? Poza tym, ja nie uważam siebie za pępek świata ;) żegnam. Dalej pisz sobie z gościa, tylko, że nie ze mną, nigdy nie mogę mieć pewności, kim jesteś, więc nie zamierzam też na darmo się denerwować.

Wrozbello, czy ty piszesz do mnie? Ja nie chcę się kłócić i jeśli twierdzisz, że naprawdę jesteś osobą ze zdjęcia, jestem skłonny Ci uwierzyć.Bo chcę wierzyć.Tylko proszę, także i ty mi uwierz i nie wmawiaj mi czegoś, czego nie zrobiłem.Pozdrawiam :)

Gość gość
wrozbella ty jesteś tak nudnym i przewidywalnym trolem że nawet nie poświęce ci więcej niż ten trzeci i nie podniecaj się w pieluszce bo to ostatni wpis. Bez odbioru trollo rollo

Gość MartinPolishMen
Kocham sie w tej dziewczynie ze zdjęcia :*

Gość MartinPolishMen
odwalcie się od Wrozbelli ona jest moja