Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święty Mnich z Tybetu

w ogole wrozbella od dluzszego czasu chcialem ci cos napisac to teraz pisze

Polecane posty

Gość gość
I to nie pierwszy taki :D Ale cóż, czasem nicków się nie wybiera.. tak jak rodziny. Trzepa się przyzwyczajić :P

Gość gość
To nie wiocha to pustactwo bo ma sugerować że jest piękna

Filipku chce Ci przypomnieć, że Ty także jesteś z Polski, więc wychodzi na to, że również jesteś wiesniakiem. Do tego nieroba! Jaka Ty Nam Polakom, wystawiasz ocenę?! Właśnie przez takich jak Ty tracimy w oczach u rdzennych Anglików! Do roboty nierobo, bo wykazujesz z czasem pod mostem!

ja mam szacunek do mojej ojczyzny. tylko ze przez takich wsiurow jak ty, co sa biedakami i gdy jada chocby do francji to juz o matko bede musiala spedziec 15 lat zycia w pracy zeby pojechac znowu do francji i założyc maskę arystokratki, bo w rzeczywistości jestem biedną wieśniarą z polski :D🖐️

Święty Mnich z Tybetu dziś chyba coś Ci się pomylilo, dlaczego uważasz mnie za arystokratke? Czy kiedykolwiek tak o sobie powiedziałam? Bajkomowco, do pracy, wio!

Nie masz szacunku, za grosz, tym bardziej do ludzi, ciężko pracujących. Masz wyj****e, bo rodzice płacą za Ciebie, w ogóle jesteś im za to wdzięczny? Oczywiście, że nie bo myslisz, że wszystko Ci się należy. Guzik prawda. Zobaczymy co będzie, jak ich zabraknie. Zacznie doskwierać głód ;) zobaczysz jak wyglada prawdziwe życie.

Święty Mnich z Tybetu dziś ja umiem rozmawiać na różne tematy, tylko Ty masz z tym problem, afiszując się tym, że nie pracujesz i jesteś totalnym leniem śmierdzącym.

nie umiesz, bo gdy brakuje ci argumentow wjezdzasz w temat pracy i wyzywasz mnie od nierobow, nic o mnie nie wiedząc, bo nawet nie wiesz, co robię w ciągu dnia. ty jesteś z tej kategorii ludzi, którzy po prostu za sens życia mają pójść do pana by dał na chleb i do łopaty, czego ci serdecznie wspolczuje.