Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola95

Jego ojciec chce mnie wyrzucić z domu!

Polecane posty

Witam. Piszę, żeby się poradzić, bo już nie wiem co robić. Chodzi o to, że wraz z narzeczonym mieszkamy u jego rodziców (tak dokładnie u jego ojca, bo mama nie mieszka z nimi). Mój narzeczony kilka dni temu pojechał za granicę, żeby zarobić na nasze nowe mieszkanie, żebyśmy się przeprowadzili. Wszystko pięknie, ładnie, aczkolwiek jego ojciec chce mnie wyrzucić z mieszkania. To jest jego mieszkanie, a ja nie jestem tu zameldowana. Czy mój narzeczony ma jeszcze tu coś do gadania? Co mam zrobić? Pomóżcie! :(

Gość gość
Po prostu się wyprowadź. Nie zostałabym w miejscu, w którym mnie nie chcą i to jeszcze z obcym chłopem.

Gość gość
to sobie wynajmij pokój, dorosła baba i siedzi komuś na głowie...

Gość gość
Nie ma miejsca u rodziców? To gdzie wcześniej mieszkałaś? Pod mostem? A wynająć pokoju nie możesz?

Gość gość
Masakra z obcym facetem siedzisz i w dodatku nie jest ci przychylny. Było jechać z narzeczonym.

Gość gość
Wynajmij pokój? To chyba oczywiste. Pewnie siedzisz mu na głowie, nie płacisz za czynsz i może jeszcze sie rządzisz?

Gość gość
I bardzo dobrze , też bym tak zrobiła !!!!

Gość gość
Jezu ile jadu. Autorko jeśli pracujesz to wynajmij sobie jakiś pokoik. Czemu nie możesz iść do rodziców? Przecież chyba mieszkałas z nimi wcześniej to miejsce zapewne było? Albo pogadaj ze swoim facetem i jedz do niego.

Gość gość
9;35 po co wzywasz Jezusa ? i napisałas dokładnie to co wszyscy powyżej ale twoje jest najlepsze nie?

Gość gość
Dla mnie też nie zrozumiałe, że jako młoda dziewczyna wolisz mieszkać z obcym starych chłopem, który jest do ciebie negatywnie nastawiony. Zamiast wracać do swojego pokoju u rodziców, albo gdzieś pokój wynająć.

Gość gość
po to po to poprzedniczka wezwala Jezusa zeby uzmyslowic Polakom jaki reprezentuja soba poziom rynsztoka.dowalic komus,opluc,ponizyc.jest cos takiego jak kultura i szacunek do drugiego czlowieka a zwlaszcza kobiety.polecam: https://www.youtube.com/watch?v=8VTp75DLL40

Gość gość
po to po to po to XD no juz się tak nie jąkaj, po co XD te nerwy :D

Gość gość
Pokoju na pewno nie wynajmie bo to minimum 700a skoro zbieraja na wklad własny do mieszkania to jej zal, ja bym wyjechala razem z facetem

Gość gość
XD i wiadomo kto tu się wypowiada. Gimnazjum...