Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TgosiaT

Spolczkowanie

Polecane posty

Gość TgosiaT

Witam. Mam 17 lat, natomiast mój partner ma 19. Ostatnimi czasy mój chłopak stał się agresywny. Często się denerwuje, krzyczy, robi problemy z niczego. Podczas naszej ostatniej kłótni jego zdenerwowanie doprowadziło go do okropnego czynu. Nie jestem osobą ustąpliwą i nie dam sobię w kasze dmuchać. Kiedy zaczął robić mi wyrzuty sumienia, szybko zareagowałam i kazałam mu się uspokoić, co jeszcze gorzej go rozdrażniło. W pewnej chwili dostałam od niego po twarzy. Po prostu mnie spoliczkował, dość mocno. Jestem w kompletnej rozterce, nie wiem co zrobić, zerwać czy też dać mu kolejną szansę. Uważam że mogłabym mu to wybaczyć i po prostu pozostawić tę sytuację bez komentarza. Proszę o porady. Piszę na forum ponieważ nie umiem o tym powiedzieć bliskim osobom.

Gość gość
Na twoim miejscu kopnelabym go w d**e jestes mlodziutka szkoda zycia i nerw na damskiego boksera

Gość gość
PO czymś takim nie ma drugiej szansy. ON CIĘ UDERZYŁ Zabiłabym gnoja, a nie rozważałabym dania mu szansy. SZANUJ SIĘ, KOCHANIE!!!

Gość gość
jeśli uderzył raz, będzie i kolejny, to kwestia czasu

Gość gość
kolejny raz będzie z prostego, wybaczysz mu to naucz się lepiej bloku

Gość gość
zerwać czy też dać mu kolejną szansę xxx Tak, tak. Daj mu szansę....już nie do spoliczkowania, ale do na/pier/da/la/nia cię gdzie popadnie.

Gość gość
daj spokoj mialam 16 lat moj afcet wtedy 22, bylam zabawka, ty tez nie badz, to byla patologia

Gość gość
Przeproś go, więcej nie wkur/wiaj i po problemie, faceci nie są tacy pamiętliwi o takie pierdoły :-)

Gość gość
Skoro spodobało Ci się jak dostałaś w twarz to faktycznie przemyśl sprawę. Dziewczyno, nad czym Ty się zastanawiasz???

Gość gość
Wybaczajac mu pożałujesz tego w przyszłości