Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blona dziwiczna

Polecane posty

Gość gość

Witam , Odpewnego czasu zastanawiam sie czy mam blone dziwiczna , moj chlopak oskarza mnie ze nie mam i go klamie i ze nie powiedzialam mu ze z kims wczesniej, chodzilam na badania gin i one byly transwaginalne gdy juz z nim dosc sporo razy bylo , a ostatnim razem bylo normalne badanie gin , upiera sie ze blona powinna byc przy wejsciu max 2 cm a nie cale palce wejda . Proosze o pomoc

Gość gość
Dziwiczna? chyba dziwaczna :D

Gość gość
Kłamiesz chłopaka? Błona dziwiczma? A lekcje odrobiłaś?

Gość gość
Możesz nie mieć błony. Albo masz tzw. półksiężycowata, ona zwykle nie przeszkadza we współżyciu ani nie krwawi. Większość dziewczyn ma taką blone. A tych krwawiacych jest mniej. A cały ból przy współżyciu czy badaniu, to raczej jest dlatego że dziewczyny się spinaja, nieświadomie zaciskaja mięśnie, a nie z powodu błony. Ty widocznie jesteś wyluzowana i dlatego palce czy wziernik gina się mieszcza :) A chłopak myśli jakimiś stereotypami, powiedz mu żeby lepiej on udowodnił Ci na swoim penisie czy kogoś czasem nie miał :P :D I powiedz mu że to obrażające dla Ciebie że nie ma do Ciebie zaufania,a błona nie jest dowodem na bycie dziewicą, ani jej brak na bycie niedziewica.

Gość gość
Dziekuje za rade ❤

Gość gość
12:53 skad takie statystyki ?

Gość gość
17:25 z dopy to znaczy z dop :-)