Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie toleruje połowy ludzkości bo to ludzie tępi zwłaszcza mamuśki

Polecane posty

Gość gość

Rzygam ich głupotą, na forach piszą takie bzdury, są takimi debilami... Dla nich polopiryna i aspiryna to dwa różne leki, nie potrafią cymbaly nawet czytać ze zrozumieniem

Gość gość
To prawda totalne tepaki a ich ulubione slowo to "mundre"

Gość gość
Oj a ja się poznałam na takich jak ty ,i to bardzo dokładnie. Mówił tak samo i ciągle lubi powtarzać jacy to ludzie są głupi debile ...nie pytaj jak skończył i kim jest a w zasadzie kim nie jest. .

Gość gość
Oj a ja się poznałam na takich jak ty ,i to bardzo dokładnie. Mówił tak samo i ciągle lubi powtarzać jacy to ludzie są głupi debile ...nie pytajcie jak skończył i kim jest albo kim nie jest.

Gość gość
Ludzie mogą nie lubić innych ludzi nawet nie znosić ,ale jeżeli w kółko lubią to powtarzać i stale krytykować innych to znaczy tylko, że mają problem ze sobą. I albo nie akceptują siebie /nie lubią albo są nie lubiani przez innych bo są przemądrzali . Nie mówię że nie mają rozległej wiedzy ale to że mają czy są wykształceni nie znaczy że mogą jechać po tych ludziach mniej wykształconych ,na niższym poziomie intelektualnym... Człowiek zdrowy i pewny siebie i swoich wartości tak nie postępuje .

Gość gość
Jesteś wykapany synuś swojej tępej mamuśki