Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pał

Mieszkanie

Polecane posty

Gość Pał

Witam. Wynajmuje mieszkanie od agencji mieszkaniowej. Umowa była do 30 września. Jestem osobą bezrobotną tak samo moj maz ktory nie jest zameldowany w owym mieszkaniu (niezarejestrowana w up) mam córka którą spodziewa się dziecka ( obie mamy meldunek) ma stała pracę na cały etat czas nie określony. Agencja mieszkaniowa nie chce przedłużyć mieszkania. Czy mogą wyrzucić ciężarną z zajmowanego mieszkania ?

Gość gość
A JAKA BYLA UMOWA PODPISANA?

Gość Pał
Jak to jaka umowa ? Umowa była na 3 lata którą skończyła się 30 września.

Gość gość
jest cos takiego jak najem okazjonalny, gdzie wskazujesz, gdzie sie wyprowadzisz jak zerwa z toba umowe i moga ja zerwac w kazdej chwili. jak normalna umowa najmu to nawet jesli sie skonczyla to kobiety z dzieckiem nie mozna wyrzucic, nie wiem jak w ciazy.

Gość Pał
Normalna umowa tyle że z AMW i na 3 lata

Gość gość
i dlatego nigdy nie wynajmę mieszkania młodym parom czy rodzinom z dziećmi. Nie twoje mieszkanie, więc pakuj manatki. Oboje bez pracy, córeczka w ciąży.

Gość gość
Umowa na czas określony kończy się wraz z upływem okresu na który była zawarta, więc wyprowadzaj się kobieto. Bezrobotni w tej chwili są tylko ci, którym nie chce się pracować. Pracy jest dużo i status bezrobotnego, to status lenia i dopka. A z czego wy żyjecie??? i z czego mielibyście płacić czynsz i rachunki??? Nikt darmozjadów nie trzyma w mieszkaniach i nie dziwię się agencji, że nie chce przedłużyć umowy.

Gość gość
Ciekawe, bezrobotna bez zgłoszenia w UP, fajnie się żyje na cudzy koszt. Patologia i tyle.