Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu on już nie okazuje zainteresowania?

Polecane posty

Gość gość

Z moim narzeczonym jesteśmy 3lata. Mieszkamy razem od roku, i mniej więcej od tego czasu zauważyłam jego chłód. Na początku nie zwracałam na to uwagi aż do pewnego dnia latem, kiedy ubralam sukienkę i stwierdził że pasuje pod latarnie a nie na imprezę... Jakoś nigdy mu nie przeszkadzało to jak wychodzilismy na dyskotekę, sam zawsze mówił zrób się na bóstwo a teraz, że pod latarnie? Przestał mówić mi jakiekolwiek komplementy. Nic. Ale kiedy ktoś mi coś miłego powie, jego ojciec czy znajomi to ma do mnie pretensje o to. Ze pewnie chciałaby aby mnie wyru... O co mu do cholery chodzi?

Gość gość
Typowy facet uważa że już cię zdobył i nie musi się o ciebie starać :/ rzuć go bo nic z tego nie będzie chyba że coraz to gorzej :( :O

Gość gość
Wczoraj też, powiedział że wyglądam jak d****** bo założyłam kozaki na obcasie... Przecież ja dla niego chce ładnie wyglądać. Chcę usłyszeć jak mówi "ładnie dziś wygladasz kochanie" ale czy się pomaluje, czy ładnie ubiore dla niego zawsze jest źle...

Gość gość
ile jeszcze takich samych tematów założysz idioto?

Gość gość
rzuć go bo to cham ...

Gość gość
13.46 To mój pierwszy temat, i nie musisz się chwalić jak na ciebie w domu wołają.