Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie wkurza Was brak wychowania innych ludz? A zwłaszcza matek?

Polecane posty

Gość gość

byłam dziś u syna w szkole. na jakieś dziecko czekała matka. pociagala nosem. zamiast wysmarknac to tak flikala. Potem wsadził do gęby (przepraszam ale inaczej się nie da tego określić) cukierka i zaczęła go konsumowac :O głośno mlaszczac i cmokajac. I tak bite 10 minut. wyszłam bo mnie trafialo. czemu dorośli ludzie nie potrafią się zachować? I nie była to żadna siksa, raczej dobrze ubrana kobieta koło 40tki....

Gość gość
*ludzi i wsadzila- przepraszam za literówki

Gość gość
Masz nerwice natręctw :D

Gość gość
może. ale jak tak można?

Gość gość
Masakra.. Nienawidzę ludzi, którzy mlaszcza, cmokaja, siorbia itp. Brak kultury! Pewnie nikt jej nie nauczył, że tak się nie robi...

Gość gość
ale autorka ma rację.ja pracujęw szkole, najgorsi są rodzice,którzy chodzą po szkole (nie wiem po co), a jak mijaja nauczyciela to dzien dobry nie potrafia powiedziec. a najgorsza porazka, to jak rodzic idzie z dzieckiem,dzieckopowie dzien dobry, a rodzic milczy jakby jezyk stracil.

Gość gość
Haha rodzina męża tak robi. Okazuje się że oni swoj savoir vivre wymyślili żeby dopasować I'm do tego że cmokaja, mlaszczaja, smarkaja, nos wydmuchaja przy stole i gadają z otwartymi buziami. Tesciowa potrafi trzymać jedzenie przed twarzą z pełną buzia pytając czy ktoś chce dokładkę. A ja siedzę i myślę że ona w tym czasie dokłada, plujac do tego jedzenia. Hahaha ohydne

Gość gość
gość dziś O to to, jeszcze udają, że cię nie widzą i odwracają łeb w inną stronę nawet jeśli sama im powiesz dzień dobry hahaha

Gość gość
wczoraj wszystko zależy od tego czy osoba jest młodsza czy starsza od nauczyciela,a poza tym żaden nauczyciel nie ma napisane na plecach że jest pracownikiem tej szkoły. Mijając go wcale nie musi mu czapkować więc ogarnij się bo widać wam na łeb wali a kim wy jesteście?że oczekujecie pokłonów

Gość gość
ludzie sa okropni. roszczeniowi, niewychowani i wszystko im sie nalezy. a najgorsi sa chyba rodzice, uwazajac posiadanie dziecka za jakas wybitna zasluge dla kraju

Gość gość
Przestałam zamawiać pizzę z jednej firmy bo dostawca przyjechał z pudełkiem i glut mu wisiał którego próbował wciągnąć ale kapnął.....mu na buta. Błeeee.....:-(

Gość gość
Juz nie przesadzajcie, że nauczycielom należy się taki szacunek, że mam mu się kłaniać z daleka. Skąd mam wiedzieć, że to nauczyciel? Skoro idę z dzieckiem, to powinien domyslić się, że jestem jego rodzicem i powiedzieć "dzień dobry".

Gość gość
Zachowujecie się strasznie. Trudno powiedzieć dzień dobry? I co jak to jest po prostu jakąś inną matka czy nie jest to nauczycielka? Nikt nie mówi że trzeba pocałować stopy i machać liściami palmowymi podając drinka. Dzień dobry i tyle. To jest właśnie to, że ludzie nie potrafią okazać kultury i szacunku bo nie wiedzą kim to jest. A co oni musza być kimś żeby im powiedzieć dzień dobry do cholery? Sprzątaczka już nie zasługuje? Czy kucharki?

Gość gość
ostatnio widziałam jakaś obleśna mamuśka na trawniku trzymałą swojego synalka z wystawioną gołą duoopą żeby mógł załatwić swoje potrzeby :O normalnie ludzkie g****a mentalne

Gość gość
Powinna dostać mandat 500 zl za to. Może się nauczy kultury