Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babusia Ewa

Synowa izoluje od mnie wnuczke a mój syn nic z tym nie robi

Polecane posty

Gość Babusia Ewa

Drogie kafeteriuszki mam 64 lata i od 14 lat jestem na wcześniejszej emeryturze. Mój syn od 9 lat ma żonę która mnie się nie podoba, bo od zawsze cuduje i robi po swojemu a z moim zdaniem się nie liczy a jeszcze syn jest bardziej za nią. Miałam nadzieję, że się z nią rozwiedzie, bo długo nie mieli dzieci i byłam prawie pewna, że to z jej winy i miałam nadzieję, że okaże się że jest bezpłodna, ale myliłam sie. Mają 2,5 letnią dziewczynkę, ale nie odwiedzają mnie z nią i widziałam ją parę razy. To na pewno synowa nie pozwala, ale syn mówi, ze to moja wina, bo mam 2 telewizory włączone, na jednym leci turecki serial, drugi ogląda mąż i faktycznie jak kiedyś przyszli z wnuczką to nie bardzo nam sie chciało wstawac od telewizora. Dodatkowo mąż jest porywczy i u niego co drugie słowo jest na K i syn uważa, ze nie przyprowadzi mi wnuczki bo mu sie to nie podoba. Ale ja uważam, ze to wina synowej, bo syna wychowaliśmy i jakoś atmosfera w domu mu nie przeszkadzała aż poznał te zołze! A ja bym chciała nauczyc wnusie pacierza, bo synowa nie dała jej ochszcić!! To skandal i nie moge sie z tym pogodzić! Ona w ogóle nie pasuje do naszej rodziny, dziecko dała do przedszkola, posyła na angielski i inne widzimisie, a sama robi doktorat. A ja sie czuje gorszą babcią przez nią mam depresję i boli mnie serce.

Gość gość
To nie prowo, moja synowa istnieje naprawde i jest dziwna. Nie dawała mi wnusi do pilnowania nigdy, dawała jej do jedzenia nieutarte w kawałkach i samo wycudowane. Specjalnie żeby u nas nie miałaby co zjeść.

Gość gość
Droga Babusiu Ewo, odczep sie od synowej i jej metod wychowawczych a wyzdrowiejesz. Ty juz swoje dzieci wychowalas i nie wtracaj sie w wychowanie innych matek, bo to one ponosza odpowiedzialnosc za swoje dzieci. Badz zawsze mila to moze kiedys wnuczka sama do ciebie przyjdzie.

Gość gość
Tez bym od takiej wariatki trzymala sie z daleka. Masz cos z glowa kobieto

Gość gość
Troche w slabym stylu, nikt sie nie zlapie. Ale w temacie izolowania wnukow od babci. Szwagier tez pozwalal swojej zonie izolowac dziecko od swojej matki. Dlaczego? Mial, a raczej ma, do matki bardzo duzo zalu za skopane dziecinstwo i robil to celowo.

Gość gość
No takie marne to prowosioro

Gość gość
odpuść sobie głupią synową, zamiast wydawać pieniądze na wnuczkę jedź na wczasy, korzystaj z życia

Gość gość
dokladnie wsadz sobie w buty te pare marnych groszy i odczep sie od nich psycholko

Gość gość
16:48 jeżeli wg ciebie doktoryzująca sie dziewczyna jest głupia, to pewnie opisana tu teściowa jest zdrojem mądrości??? a jej przejawem jest przeklinanie i oglądanie tureckiego ścierva w tv???

Gość gość
zamiast wydawać pieniądze na wnuczkę xx a gdzie była mowa o jakichkolwiek pieniądzach? czy "babusia" pisała o fundowaniu czegokolwiek wnuczce?

Gość gość
To ty stara ponindo teściowo moja juz dwa telewizory i kompa ogarniasz! Ja p*****le co za spotkanie ;)!