Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WRÓŻBELLA bo ja szukam kobiety do stałego poważnego związku

Polecane posty

Ja tam się zgadzam z kato faceci to lepsi partnerzy do życia niż babiszony nawiedzone z wiecznym fochem. W ogóle katowice i Filip to jedne z nielicznych normalnych osób na tym forum.

Gość gość
43 w bicepsie zapomnij o wrozce, jestes zbyt nudny, jestes taka ciepla klucha a baby lataja tylko za badbojami chamami psycholami. Spojrz na kato zjeeba jak za nim kobitki lataja, nie wazne ze psychol, nie wazne ze cham, mizogin, nie wazne ze napiertalalby ja po ryju i nie szanowal, wazne ze daje emocje! Lobuz kocha najbardziej

Gość gość
kobiety biora sobie badboyow by moc ich "naprawiac" czy tez "ugrzeczniac" wrozka sobie juz zalozyla ten chory cel by nawrocic badboya, ale takie panie nie wiedza o tym ze jest to misja nie mozliwa, tylko jest to ich slepa naiwnosc i chora zawzietosc ktora konczy sie dopiero wtedy gdy taki badboy kilka razy pod rzad porzadnie ja zawiedzie, ponizy, upokorzy, pobije ryja do nie przytomnosci itp dopiero wtedy nagle przejrza na oczy i szukaja normalnego dobrego faceta ktory je przede wszystkim szanuje

Ja bym z wrozbellą czy innym koczkodanem i tak dlugo nie wytrzymał, jak bym kopnął koczkodana w tlusty zad to koczkodan poleciałby na księżyc. Więc regularne kato-wanie nie wchodzi jednak w grę. Szalom.

Gość lololololo7
Kato i badboy !? chyba jeszcze nie widzieliście badboya prawiki :D A kto by chciał faceta bez włosów.Wszystkie laski z forum do których próbował startować pouciekały i wyżywa się na dziewczynach.Kiedys jakiś typ go złapie i skończy się internetowe kozaczenie. Kato to śmieszny prawik , który robi tylko z siebie idiote :D

Gość gość
Wróziu wyślij mi swoje foto na meila smakoszkafe@wp.pl czekam....

Gość goscc
Wy naprawde jesteście debil/e .Laska robi se jaja a ci na serio :D Przecież ten idiota kato pisze z paru nicków

Gość gość
wróżka już sie nie usprawiedliwiaj sama z gościa 🖐️

Gość gość
Porzadny kato, to nie jest, ale chłopak jest inteligentny, już nie raz to zauważyłam, niestety mizogin i cham. Ale co fakt to fakt, właśnie za takimi uganiają się kobiety najbardziej na tym forum, nad czym szczerze ubolewam.

Gość gość
goscc dziś masz pewnosć że to laska a nie radomowe konto jakiegos stulejarza?

Gość gość
To jest forum debil/e ! tu możecie być nawet prezydentem. Gdyby cwel nie skasował swojego zdjęcia ryja z łysina,to by go każdy widział. Niedziwne,ze siedzicie sami jak zachowujecie się jak p**dec\zki