Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trójkąt i sprzeciw męża

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem. Marzy mi się trójkąt 2m + k, oczywiście ja, mąż i tu jest problem. Marzy mi się stosunek z mężczyzną, który jest bi. Chciałabym żebyśmy wszyscy brali udział we wzajemnych pieszczotach oralnych i w penetracji. Mąż sam namawiał mnie na trójkąt, ale nie chce spełnić mojego marzenia. Równocześnie nie chce zrozumieć, że nie pociąga mnie trójkąty 2k+m, gdzie miałabym całowanie i pieszczoty z drugą kobietą na jego oczach. Twierdzi, że każda kobieta jest lesbijką, a on nie jest homo. Ja uważam, że nie ma racji.

Gość gość
Powinnaś rozważyć wymianę partnerów. My podczas orgietki mamy w obie dziurki czy ja się pieszczę z nią a we mnie jest jej mąż a w niej mój. Mamy różne układy i to jest wspaniałe.

Gość gość
ja bym się zgodził na to co chcesz ale też chciałbym żeby moja z kobitką się bawiła . niestety to nierealne bo nie mam żony i raczej mieć nie będę bo związki nie dla mnie ha

Gość gość
Mam ten sam problem nie wiem jak go przekonać , on woli kobietę a ja drugiego mężczyznę . Myślałam żeby zgodzić się na jego propozycję a później zażądam rewanżu haha .

Gość gość
Mój mąż też wmawia mi, że lubię kobiety. Sam za to twierdzi, że nie chciałby trójkąta z drugim facetem, bo nie jest pedziem, a mógłby przypadkiem dotknąć jego pena. Faceci to żenada:O

Gość gość
Trójkąt to jest duży krok w kierunku rozstania. Nikt niechce dzielić się swoją drogą połową z kims obcym

Gość gość
Jeśli zrobicie to tak jak ty chcesz to zrobisz sama sobie na złość. Nie ma nic gorszego niż widzieć swojego faceta z innym. Już nie będzie dla Ciebie facetem.

Gość gość
Ale jak ona zrobi to z inną laską to będzie ok? Ja prdl:O

Gość gość
Mężczyzn i są inni i nie ma co tu na siłę równości wprowadzać.

Gość gość
W jaki sposób inni? Ciągle czytam tematy, że oburzacie się o brak seksu kiedy chcecie, brak laski kiedy chcecie, wmawiacie laską, że są lesbami i tak naprawdę lubią kobiety, a w doope to super sprawa. Debile.

Gość gość
seks w obie dziorki jest super

Gość gość
Przede wszystkim jestem kobietą, trójkąty nie są mi obce i poprostu niektórych rzeczy sama doświadczyłam. Facet który wydawał mi się super stał się wręcz odpychajacy gdy zobaczyłam to w pewnej sytuacji. I nie był gejem, raczej dał się ponieść w czasie zabawy. Nie słyszałam natomiast żeby facet miał wstręt do kobiety jeśli zobaczy ja z inna. Wręcz często eksploduje na sam widok dwóch kobiet.

Gość gość
Może ich to nakręca, ale dla mnie to obrzydliwe z laską.

Gość gość
Szukam pary aby sie dolaczyc ja 30 lat zadbany