Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci słońca gender

Polecane posty

Gość gość
"płeć społeczna" xxx tu chodzi o to kto kogo roocha w dooope

Gość gość
powiedz to feministkom

Gość gość
feministki nie są gender. koorfa wkoorfia mnie to zamieszanie. nie bedzie mi ktoś mówił co mam robic ze swoim koootasem. chyba że akurat jest urologiem

Gość gość
najlepiej w kościele zwazywszy na stopień przerażenia trzeba będzie rezerwować miejsce do klęczenia.

Gość gość
tak to działa. teza anyteza i brzęcząca synteza. ci od gender też sie bedą chowali przed tymi którzy sie nie zmieścili w kościele i w związku z powyższym ogłosili krucjate. nic nowego sie nie dzieje ważne jest to, ze kapłani gender i kapłani antygender to jedna wielka szczęśliwa rodzina. nikt ich nie nachodzi i o nic nie oskarża bo wszyscy są zajęci walką ideologiczna

Gość gość
to wszystko nie ma żadnego znaczenia to tylko zlepek słów przekonujący tym bardziej im bardziej przeraża. ja nie mam zamiaru sie stowazryszac w walce o swoją wolność z wrogiem wytykanym placami. jak mam gdzieś uderzyć to w tych którzy tworzą to zamieszanie i z niego od zawsze korzystaja. czytałem komentarze pod filmem i widze ze jest tam sporo wierzących jak również przeciwników marksizmu chociaż argumenty ewolucjonistów to czysty marksizm. yto marksiści wyymyślili że bóg stworzył swait w oparciu o kapitalizm. nastepne bezsensowne pokjęcie w doopie to mam podsumowując

Gość gość
już o wielowiekowej walce ewolucjonistów z kościołem nie wspomne. to sie nazywa kombinatoryka. pomieszaja pare rzeczy z przeciwnych dotad opcji i nazywaja to nową ideą równocześnie powstaje idea przeciwna nawet specjalnie nie muszą mieszać bo sie robi sama. a bandy baranów od wieków to przekonuje i od wieków dają sie pacyfikowac i okradać w ten prymitywny sposób. czas z tym skończyc i powyciągac z szafgy tych nieudaczników którzy tym kręcą.

Gość gość
nie ma żadnego dobra i zła drogi słusznej niesłusznej słowa bożego przeciw matactwom księcia ciemności. jest tylko zwycięstwo i porazka a ja nie zamierzam przegrywać

Gość gość
a tak sie głupio złozyło, ze zebym mógł wygrac to musze miec z kim. padło na władców wszechświata bo niby o co mam walczyc z przegranymi? jepac koorfy

Gość gość
zreszta mam wrażenie że im też sie nudzi siedxzenie w tym gąszczu laurowych wieńców z których ostały sie jeno zeschnięte badyle. chyba nawet mi pomagaja. brakuje im wrażeń. spiesze jednakowoz zapewnic że był to najwiekszy błąd w ich zapewne długim juz zyciu. ale cóz. gdyby nikt nie popełniał błędów nie byłby ani zwycięzców ani przergranych. każdy byłby na swoim miejscu. może chodzi o to żeby do tego nie dopuścic. nie mam pojęcia

Gość gość
gender służy do rozwalenie stworzenia chaosy w społeczeństw

Gość gość
powyższy film to jeden z siedmiu odcinków serialu próbującego odpowiedzieć na to pytanie. W sumie mnie to nie dziwi, bo obejrzenie pozostałych sześciu pokazuje w sposób jasny, że pokazani w filmie norwescy genderowcy to oszołomy próbujące naginać naukę do swojej ideologii,