Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Godny Uwagi

m.męskie marzenia o....

Polecane posty

Gość gość Godny Uwagi

Najmłodsi chcieliby jak największe piersi Potem zwraca sie uwagę na tyłki i nogi Potem na całokształt. A Panie jak mają?

Gość gość
Gdy byłam młodsza twarz Potem sylwetka czy wysportowa, na to zwracałem uwagę Teraz zęby, zadbane dłonie, i włosy, intelekt.

Gość gość Godny Uwagi
czyli troszkę inaczej :)

Gość dojrzały erotoman
Jak byłem młody (14-19 lat) najbardziej, poza ładnymi buziami, zwracałem uwagę na nogi - sporo dziewcząt nosiło wtedy mini spódniczki. Z istnienia piersi zdałem sobie sprawę na studiach gdzieś ok. 20-21 lat. Po skończeniu 30ki stwierdziłem, że jednak nie ma nic bardziej seksownego niż długie damskie nogi. Dziś mam prawie 50 lat i zwracam uwagę głównie na nogi, i dodatkowo na seksowne tyłeczki :)

Gość gość
Gdy byłam młodsza i teraz podobali mi się faceci zadbani, pachnący z ładnymi dłońmi i żeby umieli skleić,,sensowne zdanie,,:P Izabel49

Gość potencjalny Heretyk
Nikogo nie będę o tym przekonywał (co chroni mnie przed Inkwizycją), ale PRYWATNIE wydaje mi się, że tylko część Ludzi jest na prawdę Ludźmi, a reszta tylko jakimiś "atrapami" które tylko po to na Świecie istnieją, aby ich losy były sprawdzianem naszych reakcji na te losy. Ta osobliwa koncepcja koi mój ból wobec losu zagazowywanych. Ale, ale ... jesteśmy na Ero! Pytanie o sedno uroku dziewczyn na facetów. Według mnie: - Oczy! Dlatego na kolana mnie rzucają: - moja żoneczka ( chociaż oczy ma olbrzymie, to nie Basedow!) - Audrey Hepburn - pani Zającówna (imienia zapomniałem, sklerotyk bezwstydny) - cholerna, uparta Demarczyk - i jeszcze PARU Ludzi, ale nie skrobię w pamięci, bo do Guinesa nie startuję!

Gość gośćwiedźma
Zdecydowanie tak dwadzieścia lat temu jak i dzisiaj głos, zapach i inteligencja

Gość gość
Kiedyś kobiece pośladki i cycki. Dziś nogi, siła spojrzenia, uśmiech, sexapil.