Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostaliście już 500 plus?

Polecane posty

Gość gość

:-) na wasze curki i synuw?? Bo ja jeszcze nie i bym hciała! Muszę zrobić kciny.

Gość gość
ja dostałam chyba ze dwa dni temu. nieco pózniej niz zwykle

Gość gość
Ja mam horego synka i mósze kópić jeszcze jótro lekarstw! Za 100zł! P.S Nawet decyzja nie przyszła a składałam prawie 2miesiące temu wniosek(do dwóch miesięcy brakuje 5dni)

Gość gość
ależ wam żal ściska d**y :-) co dochodzik przekroczony o 50 groszy i nie dostałyście :-) Jakim prawem wam nie dali wkońcu wam się należy macie Nicole i Brayana i co 50 groszy za dużo i g****o . Konam jak czytam takie tematy , niby autorka nie zorientowana , niby nie wie o co chodzi , a w środku się gotuje Wiem jaka to kobieta bo mam identyczną sąsiadkę wścibska k***isko tak , że aż boli DO MOPRU pierwsza w każdej kolejce , ale jak coś to PISU nienawidzi a zasiłki bierze tylko patologia według niej . No i perełka minimum 5 razy w miesiącu debilka mnie pyta kiedy mamy zamiar starać się o dziecko bo już pięć lat po ślubie jesteśmy i co my sobie wyobrażamy ❤️

Gość gość
A dziś już macie na kontah? Bo ja cekam i cekam a niedziela kciny:-)

Gość gość
Tak, mi już 1000zł wpłynęło na konto 24 października

Gość gość
Fajnie mas, a ja cekam.

Gość gość
ja mam już 35 tysi odłożone :-p

Gość gość
też nie mam jeszcze, obijają się sqwysyny, jeszcze może chcą byśmy się prosiły o należne nam pieniądze? ;/ co za kraj ;/

Gość gość
ale niektórych mierzi, że inni dostają te głupie 500 zł. Jedni za to karmią koty bezdomne i bardzo dobrze ☺

Gość gość
Każdy ma prawo zrobić co chce z dodatkową kasą, która się przybłąka za nic. Dają brać, biją uciekać

Gość gość
Ja się bardzo cieszę że jest 500+ choć większość kasy idzie na to co podrożało.

Gość gość
Ale mnie nie miezwi 500+ bo ja mam pzyznane, ino jesce nie wysłali mi a juz byk kciała bo mam kciny. A majom cas do ostatniego robocego ino zawse wcesniej byłok na koncie a tyroz ni mo. A jo mom kciny i muse kupić alkochol bo u nos we górach się pije duzo i wóda musi być na kcinach.

Gość gość
no mnie najbardziej bawią te co uważają że jak mam 3 dzieci i jesteśmy dziani bo mamy dom po dziadkach ziemie mój małżnek ma super zarobki a ja kombinowałam i wykombinowałam że nawet na pierwsze się łapie i co ja mam płakać bo mam 15 tysiaka miesięcznie gracio :-)

Gość gość
tak sobie to tłumaczcie że 500 idzie na alkohol bo wszystkie matki polki to patola i pijusy K***y zazdrosne jesteście i tyle a mnie to szokuje jak czytam takie coś tak jakby polskie matki to było jakieś szambo i margines wszędzie są zasiłki każdy ma brać tylko nie Polki bo my przepijamy i jesteśmy dno autorko rozpędź się ściana sama cię znajdzie

Gość gość
No i dobrze, a teraz na poważnie. Dzieci sąsiadów poszły za tę kasę na dodatkowe zajęcia w szkole języków obcych, więc się przydała konkretnie i tyle. Jednym na wódę, inni inwestują w dziecko

Gość gość
Weź się stuknij w łeb. Sama się rozpędzaj ja mam troje dzieci i nie pije ale na kcinach ozeciez musi być wódka!

Gość gość
10 56 może u ciebie tak u nas nie było nigdy żadnego alko na żadnych imprezach dziecięcych

Gość gość
dokładnie nie martwcie się wasze bożyszcze Donald za niedługo wróci stworzy koalicje wygra wybory 500 zabierze da marchewkę i kij i będzie znowu polsza dla polaczków el de patole

Gość gość
mi tez jest lepiej. przy tak wysokich kosztach zycia te 500 zł sie przydaje.ja zarabiam niecale 1600zł. dzieki temu mam na baseny. odkladam corce na wycieczke w ferie. koszt cos ok 600zł.mam za co isc z corka do kina. co z tego ze bym poszlam do pracy za 2000zł na reke. jak alimentow nie dostaje bo tatus nie placi.godziny pracy nie pokrywaly by sie z godzinami swietlicy. musialabym zatrudnic kogos do opieki - ktos kto odbierze corke i posiedzi z nia 1,5.bieda by byla starszna. ja juz dostalam 20 u nas byly przelewy.

Gość gość
u nas byly przelewy dzisiaj,a rodzinne to jak jest wyplacane?

Gość gość
czy zasilek rodzinny jest wyplacany co kwartal?

Gość gość
Niestety rodzinne mam co miesiąc. Razem z 500-

Gość gość
A ja te 500 dołożyłam sobie do laserowej depilacji cip.ki :)

Gość gość
ja dostałam, jutro robię zakrapianą imprezę, najwyżej w poniedziałek dzieci nie pójdą do szkoły, po wuj mają się męczyć i uczyć, jak wystarczy że narobią dziec i będą tak jak my rodzice żyli spoko, na luzie, bezstresowo, że jakiś idiota dyrektor czy kierownik później w pracy mógłby się na nich wyżywać

Gość gość
A ja dostałam w piatek I z gory corce najstarszej opłaciłam korki z angielskiego ,drugiej opłaciłam ortodonte i najmłodszemu znowu portki i leki.Kurcze kupiłam jednego desperadossa